Sitenin sağında bir giydirme reklam

Valilikte uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2020 - 23:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7835+ kez okundu.
 

Valilikte uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Zonguldak’ta uyuşturucu ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi.
Zonguldak’ta uyuşturucu ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi.  Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Başkanlığında, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamları, Cumhuriyet Başsavcısı, BEÜ Rektörü, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Bot Komutanı, Milli Eğitim Müdürü, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü, Tarım İl Müdürü, İl Kültür Ve Turizm Müdürü, Gençlik Ve Spor İl Müdürü, İl Müftüsü, Yeşilay Temsilcisi ve diğer paydaşların katılımıyla toplantı yapıldı. 2019 yılının genel değerlendirmesi ile yapılarak, çalışmalar gözden geçirildi. 2020 yılında yapılacak çalışmalar, alınacak önlemler ile yürütülecek iş ve işlemler görüşüldü.
Zonguldak’ta uyuşturucu ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak’ta uyuşturucu ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi. 

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş Başkanlığında, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamları, Cumhuriyet Başsavcısı, BEÜ Rektörü, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Bot Komutanı, Milli Eğitim Müdürü, Aile Çalışma Sosyal Hizmetler Müdürü, İl Sağlık Müdürü, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü, Tarım İl Müdürü, İl Kültür Ve Turizm Müdürü, Gençlik Ve Spor İl Müdürü, İl Müftüsü, Yeşilay Temsilcisi ve diğer paydaşların katılımıyla toplantı yapıldı.
2019 yılının genel değerlendirmesi ile yapılarak, çalışmalar gözden geçirildi. 2020 yılında yapılacak çalışmalar, alınacak önlemler ile yürütülecek iş ve işlemler görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.