Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAKLI KADINLAR DİKKAT! ‘RAHİM AĞZI KENSERİ ERKEN TANISI HAYAT KURTARIR’

Sağlık 15.01.2020 - 21:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7271+ kez okundu.
 

ZONGULDAKLI KADINLAR DİKKAT! ‘RAHİM AĞZI KENSERİ ERKEN TANISI HAYAT KURTARIR’

Bülent Ecevit Üniversitesi ‘Farkındalık etkinlikleri ile toplumu bilgilendirmeye devam ediyor.
Bülent Ecevit Üniversitesi ‘Farkındalık etkinlikleri ile toplumu bilgilendirmeye devam ediyor. Üniversitenin Farkındalık etkinlikleri kapsamında bu haftaki bilgilendirme toplantısının konusu ‘Rahim Ağzı Kanseri Erken Tanısı Hayat Kurtarır’ olarak belirlendi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şebnem Kargı Konferans Salonunda, 22 Ocak 2020 Çarşamba günü, saat: 13.30’da başlayacak olan Konferansa konuşmacı olarak, Jinekolog Onkoloji Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Müge Harma veUzm.Dr. Anıl Turhan Çakır katılacaklar. Rahim Ağzı Kanseri tedavisinde olumlu sonuç almanın en büyük faktörünün erken teşhis ve tanı olduğuna dikkat çeken Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap tüm Akademik ve İdari Personelin yanı sıra  Zonguldaklı kadınları Rahim ağzı kanseri konusunda bilgi sahibi olmak için konferansa katılmaya davet etti.(BKH)  
Bülent Ecevit Üniversitesi ‘Farkındalık etkinlikleri ile toplumu bilgilendirmeye devam ediyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi ‘Farkındalık etkinlikleri ile toplumu bilgilendirmeye devam ediyor.

Üniversitenin Farkındalık etkinlikleri kapsamında bu haftaki bilgilendirme toplantısının konusu ‘Rahim Ağzı Kanseri Erken Tanısı Hayat Kurtarır’ olarak belirlendi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şebnem Kargı Konferans Salonunda, 22 Ocak 2020 Çarşamba günü, saat: 13.30’da başlayacak olan Konferansa konuşmacı olarak, Jinekolog Onkoloji Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Müge Harma veUzm.Dr. Anıl Turhan Çakır katılacaklar.

Rahim Ağzı Kanseri tedavisinde olumlu sonuç almanın en büyük faktörünün erken teşhis ve tanı olduğuna dikkat çeken Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şenay Özdolap tüm Akademik ve İdari Personelin yanı sıra  Zonguldaklı kadınları Rahim ağzı kanseri konusunda bilgi sahibi olmak için konferansa katılmaya davet etti.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.