Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ EMEKLİ OLAN PERSONELE YEMEK VERDİ

Kozlu 15.01.2020 - 02:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7049+ kez okundu.
 

BEKTAŞ EMEKLİ OLAN PERSONELE YEMEK VERDİ

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş emekli olan personel ile aksam yemeği organizasyonunda bir araya geldi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş emekli olan personel ile aksam yemeği organizasyonunda bir araya geldi. Günün anlam ve anısına emekliye ayrılan personele plaket ve çeşitli hediyeler veren Başkan Bektaş, emekliliğin bir ayrılık olmadığını yeni birlikteliklerin bir başlangıcı olduğuna dikkat çekti. Bektaş sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘Şubat ayı sonuna kadar tüm alacaklarınız ödenecek. Dört arkadaşlarımız  için bakanlıkla görüştüm. En geç şubat ayı sonuna kadar tüm alacaklarınızı ödeyeceğim. Bir yol biter başka bir yol başlar. Sizinle çalışmak benim için bir onur. Kırgınlıklar mutlaka olacaktır. Çalıştığımız süre içerisinde yanlışlıklarımız eksikliklerimizde olsa birbirimizin yüzüne bakamayacak bir durum olmadı. Saygımızı sevgimizi hep koruduk. Hakkınızı helal edin kar kış demeden bu belediyeye emek sevdiniz ailelerinize teşekkür ediyorum. Anlayışı için. Belediye maaş veremeyecek hale gelmiş durumda bu fırsatı yakalamışken alacaklarınızı alma imkânı varken sizleri emekli edelim dedik. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Bunu ayrılık değil yeni bir birliktelik kabul edin..Hepinize hayırlı olsun’ dedi.(BKH)
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş emekli olan personel ile aksam yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş emekli olan personel ile aksam yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

Günün anlam ve anısına emekliye ayrılan personele plaket ve çeşitli hediyeler veren Başkan Bektaş, emekliliğin bir ayrılık olmadığını yeni birlikteliklerin bir başlangıcı olduğuna dikkat çekti.

Bektaş sözlerini şu şekilde sürdürdü;

‘Şubat ayı sonuna kadar tüm alacaklarınız ödenecek. Dört arkadaşlarımız  için bakanlıkla görüştüm. En geç şubat ayı sonuna kadar tüm alacaklarınızı ödeyeceğim.

Bir yol biter başka bir yol başlar. Sizinle çalışmak benim için bir onur. Kırgınlıklar mutlaka olacaktır.

Çalıştığımız süre içerisinde yanlışlıklarımız eksikliklerimizde olsa birbirimizin yüzüne bakamayacak bir durum olmadı. Saygımızı sevgimizi hep koruduk.

Hakkınızı helal edin kar kış demeden bu belediyeye emek sevdiniz ailelerinize teşekkür ediyorum. Anlayışı için.

Belediye maaş veremeyecek hale gelmiş durumda bu fırsatı yakalamışken alacaklarınızı alma imkânı varken sizleri emekli edelim dedik.

Yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Bunu ayrılık değil yeni bir birliktelik kabul edin..Hepinize hayırlı olsun’ dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.