Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MORAL ÖDÜLÜ

Kozlu 11.01.2020 - 12:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7461+ kez okundu.
 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE MORAL ÖDÜLÜ

Ticaret İl Müdürü Maden, Kooperatifçilik konulu resim Yarışmasına katılan Kozlu Ortaokulu öğrencilerine Moral Ödülü verdi.
Ticaret İl Müdürü Maden, Kooperatifçilik konulu resim Yarışmasına  katılan Kozlu Ortaokulu öğrencilerine Moral Ödülü verdi. Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ortaokullar arası resim yarışmasına katılan Kozlu Ortaokulu öğrencileri Şevval Acar (8-F) ve Hafize Nur Bayram (7-G), Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü tarafından katılımlarından ötürü çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden 10 Ocak 2020 günü Kozlu Ortaokulu’na bizzat gelerek Kooperatifçilik konulu resim yarışmasına katılan Şevval Acar ve Hafize Nur Bayram’a yarışmaya katılım sağladıkları resimleri çerçeveletilmiş olarak verirken, çeşitli hediyelerle katılımından ötürü iki öğrenciyi ödüllendirdi. Maden, yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerin yanı sıra  Okul Müdürü Tuncay Korku ve sınıf öğretmenlerini de tebrik ederek, bu tür katılımların bir sonraki yarışmada derece ve ödül getirmesi dilek ve temennilerini iletti. Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku,çocukların her türlü başarısının kendilerini gururlandırdığını dile getirerek, bu tür ödüllendirmelerinde gelecekteki çalışmalar ve katılımlar açısından çocukları teşvik edici olduğunu ifade etti.(BKH)
Ticaret İl Müdürü Maden, Kooperatifçilik konulu resim Yarışmasına katılan Kozlu Ortaokulu öğrencilerine Moral Ödülü verdi.

Ticaret İl Müdürü Maden, Kooperatifçilik konulu resim Yarışmasına  katılan Kozlu Ortaokulu öğrencilerine Moral Ödülü verdi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ortaokullar arası resim yarışmasına katılan Kozlu Ortaokulu öğrencileri Şevval Acar (8-F) ve Hafize Nur Bayram (7-G), Zonguldak Ticaret İl Müdürlüğü tarafından katılımlarından ötürü çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden 10 Ocak 2020 günü Kozlu Ortaokulu’na bizzat gelerek Kooperatifçilik konulu resim yarışmasına katılan Şevval Acar ve Hafize Nur Bayram’a yarışmaya katılım sağladıkları resimleri çerçeveletilmiş olarak verirken, çeşitli hediyelerle katılımından ötürü iki öğrenciyi ödüllendirdi.

Maden, yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerin yanı sıra  Okul Müdürü Tuncay Korku ve sınıf öğretmenlerini de tebrik ederek, bu tür katılımların bir sonraki yarışmada derece ve ödül getirmesi dilek ve temennilerini iletti.

Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku,çocukların her türlü başarısının kendilerini gururlandırdığını dile getirerek, bu tür ödüllendirmelerinde gelecekteki çalışmalar ve katılımlar açısından çocukları teşvik edici olduğunu ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.