Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ’TAN TARİH YAZACAK PROJELER

Kozlu 10.01.2020 - 00:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7137+ kez okundu.
 

BEKTAŞ’TAN TARİH YAZACAK PROJELER

Kozlu Belediye Meclisi 2020 yılının ilk olağan toplantısını 6 Ocak 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirdi.
Kozlu Belediye Meclisi 2020 yılının ilk olağan toplantısını 6 Ocak 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Yeni yılın ilk Meclis Toplantısında 16 gündem maddesi görüşüldü. Gündemin 5’inci maddesi gereği ‘5 yıllık İmar Programı ‘hakkında İmar Bütçe Komisyonları raporları görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 6’ıncı maddesi gereği ‘Denetim Komisyonu’ üyeliklerine üye seçimi yapıldı. Yapılan oylamada komisyon üyeliklerine Ak Parti’den Muharrem Karakuş,Şennur Danış,Hasan Bayram,CHP’den Cihan Değirmenci,İYİ Parti’den Nizamettin Aydın seçildiler. Gündemin 10’uncu maddesi gereği Kozlu Belediyesi ile ilgili Sayıştay Raporu Sonuçları,Başkan Bektaş tarafından bilgi amaçlı Belediye Meclis Üyelerine okundu. Gündemin 20’inci maddesi gereği Başkan Bektaş 2020 yılı Belediye yatırımları ile ilgili Meclise Bilgi verdi. BELEDİYENİN BORCU 308 MİLYON, 244 BİN,437 TL Belediye Meclisine bilgilendirme amaçlı yaptığı açıklamalarda belediyenin gelir-gider tablosunu kale kalem açıklayan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyenin şu anki güncel borcunun 308 Milyon, 244 Bin, 437 TL olduğunu, Aylık sabit giderlerinin 2 Milyon,327 Bin,632 TL olmasına rağmen, İller Bankası Gelirlerinden 2 Milyon 200Bin TL olan Belediye payının yüzde 40’ının SSK ve Vergi Dairesine, 400 Bin TL’sinin Banka Kredilerine, kalan tutarın da proje karşılığı çekilen kredilere kesildiğini, dolayısı ile borçlar nedeniyle İller bankasından belediyeye gelen bir para olmadığını ifade etti. 2020 YILINDA DEVLET YATIRIMI VE BELEDİYE ÖZ KAYNAKLARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELER KOZLU’NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK Borçların hizmet üretmeye mani olmadığını dile getiren Başkan Bektaş, Merkezi Hükümetin desteği ile Kozlu’ya 2020 yılı ile birlikte birçok hizmet ve yatırım getirerek, vatandaşa seçim öncesi verdikleri sözleri birer birer gerçekleştireceklerini, Kozlu’nun geleceğine damga vuracaklarını sözlerine ekledi. ‘Kozlu Deresi Islah Projesi, Kozlu Girişi Kavşak Projesi, Sanayi Köprüsü Yapım İşi Mendirek Ve Sahil Alanı Önü Tahkimat Projesi, Kapalı Spor Salonu, Kozlu Sahası Rehabilitasyonu, Beü Hastane Girişi Kavşak Projesi, Öküşne Mevkii Alt Geçit Projesi Kozlu Emniyet Müdürlüğü Binası,İhsaniye Mahallesi Toki Projesi, Atık Su Projesi, Karadeniz Kıyı Protokolü Kapsamında Gerçekleşen;,Kozlu Sahilinin Belediyeye Tahsisi’ gibi yatırımların kendi talepleri ve takipleri ile 2020 yılında Devlet Yatırımları ile Kozlu’ya kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Bektaş, tüm ekonomik zorluklara rağmen Belediye imkanları ile hayata geçirilecek ve Kozlu’nun çehresini değiştirecek bazı yatırım projelerinin ‘Tüm Mahallelerde Tamir-Onarım-Yapım-Bakım Çalışmaları,Çöp Transfer Merkezi Ve Parklar Projesi, Kızılcakese Köyü Hayvan Rehabilitasyon Kompleksi, Asfalt Ve Yol Bakım Çalışmaları, Pazar Yeri ve Otopark Projesi, Yeni Modern Mezarlık Alanı Projesi, Değirmenağzı İçme Suyu Projesi’ olduğunu dile getirdi.(BKH)
Kozlu Belediye Meclisi 2020 yılının ilk olağan toplantısını 6 Ocak 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Kozlu Belediye Meclisi 2020 yılının ilk olağan toplantısını 6 Ocak 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Yeni yılın ilk Meclis Toplantısında 16 gündem maddesi görüşüldü.

Gündemin 5’inci maddesi gereği ‘5 yıllık İmar Programı ‘hakkında İmar Bütçe Komisyonları raporları görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 6’ıncı maddesi gereği ‘Denetim Komisyonu’ üyeliklerine üye seçimi yapıldı. Yapılan oylamada komisyon üyeliklerine Ak Parti’den Muharrem Karakuş,Şennur Danış,Hasan Bayram,CHP’den Cihan Değirmenci,İYİ Parti’den Nizamettin Aydın seçildiler.

Gündemin 10’uncu maddesi gereği Kozlu Belediyesi ile ilgili Sayıştay Raporu Sonuçları,Başkan Bektaş tarafından bilgi amaçlı Belediye Meclis Üyelerine okundu.

Gündemin 20’inci maddesi gereği Başkan Bektaş 2020 yılı Belediye yatırımları ile ilgili Meclise Bilgi verdi.

BELEDİYENİN BORCU 308 MİLYON, 244 BİN,437 TL

Belediye Meclisine bilgilendirme amaçlı yaptığı açıklamalarda belediyenin gelir-gider tablosunu kale kalem açıklayan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyenin şu anki güncel borcunun 308 Milyon, 244 Bin, 437 TL olduğunu, Aylık sabit giderlerinin 2 Milyon,327 Bin,632 TL olmasına rağmen, İller Bankası Gelirlerinden 2 Milyon 200Bin TL olan Belediye payının yüzde 40’ının SSK ve Vergi Dairesine, 400 Bin TL’sinin Banka Kredilerine, kalan tutarın da proje karşılığı çekilen kredilere kesildiğini, dolayısı ile borçlar nedeniyle İller bankasından belediyeye gelen bir para olmadığını ifade etti.

2020 YILINDA DEVLET YATIRIMI VE BELEDİYE ÖZ KAYNAKLARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK PROJELER KOZLU’NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

Borçların hizmet üretmeye mani olmadığını dile getiren Başkan Bektaş, Merkezi Hükümetin desteği ile Kozlu’ya 2020 yılı ile birlikte birçok hizmet ve yatırım getirerek, vatandaşa seçim öncesi verdikleri sözleri birer birer gerçekleştireceklerini, Kozlu’nun geleceğine damga vuracaklarını sözlerine ekledi.

‘Kozlu Deresi Islah Projesi, Kozlu Girişi Kavşak Projesi, Sanayi Köprüsü Yapım İşi Mendirek Ve Sahil Alanı Önü Tahkimat Projesi, Kapalı Spor Salonu, Kozlu Sahası Rehabilitasyonu, Beü Hastane Girişi Kavşak Projesi, Öküşne Mevkii Alt Geçit Projesi Kozlu Emniyet Müdürlüğü Binası,İhsaniye Mahallesi Toki Projesi, Atık Su Projesi, Karadeniz Kıyı Protokolü Kapsamında Gerçekleşen;,Kozlu Sahilinin Belediyeye Tahsisi’ gibi yatırımların kendi talepleri ve takipleri ile 2020 yılında Devlet Yatırımları ile Kozlu’ya kazandıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Bektaş, tüm ekonomik zorluklara rağmen Belediye imkanları ile hayata geçirilecek ve Kozlu’nun çehresini değiştirecek bazı yatırım projelerinin ‘Tüm Mahallelerde Tamir-Onarım-Yapım-Bakım Çalışmaları,Çöp Transfer Merkezi Ve Parklar Projesi, Kızılcakese Köyü Hayvan Rehabilitasyon Kompleksi, Asfalt Ve Yol Bakım Çalışmaları, Pazar Yeri ve Otopark Projesi, Yeni Modern Mezarlık Alanı Projesi, Değirmenağzı İçme Suyu Projesi’ olduğunu dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.