Sitenin sağında bir giydirme reklam

Güney'den 10 Ocak Kutlaması

Gündem 09.01.2020 - 23:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6922+ kez okundu.
 

Güney'den 10 Ocak Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Güney mesajında; 'Gazetecilere önemli haklar getiren 212 sayılı yasanın 1961 tarihinde yürürlüğe girmesi ile 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır. Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Basın çalışanları ve gazete emekçileri çok güç şartlarda habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doru ve hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler. Basınımızın özgürce hareket etmeleri gerektiği inancımla; tüm gazetecilerin maddi ve manevi olarak daha çağdaş ve demokratik şartlarda görevlerini yapabilmelerini diliyor, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' ifadelerine yer verdi.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Güney mesajında;

'Gazetecilere önemli haklar getiren 212 sayılı yasanın 1961 tarihinde yürürlüğe girmesi ile 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Demokrasinin temel taşlarından biri olan basın, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Basın çalışanları ve gazete emekçileri çok güç şartlarda habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doru ve hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler.

Basınımızın özgürce hareket etmeleri gerektiği inancımla; tüm gazetecilerin maddi ve manevi olarak daha çağdaş ve demokratik şartlarda görevlerini yapabilmelerini diliyor, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.