Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zeka yarışmasında Zonguldak'ı temsil edecekler

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2019 - 22:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3483+ kez okundu.
 

Zeka yarışmasında Zonguldak'ı temsil edecekler

Zonguldak'da 13 Ortaokul ve Lise öğrencileri Türkiye Zeka Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.
Zonguldak'da 13 Ortaokul ve Lise öğrencileri Türkiye Zeka Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.  Ekim ayında Türk Zeka Vakfının TÜBİTAK’ın desteği ile düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası 16 Kasım 2019 da Trabzon'daki bölge finallerine giden 13 okul takımı, 21 Aralık 2019 da Ankara yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan Alaplı Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu, Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu, Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu, Kdz Ereğli TED Koleji Lisesi, Profesör Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş tarafından Final öncesi başarı dileklerini iletti. Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Öğrencilerimizi bu aşamaya kadar elde ettikleri başarılar için tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyoruz” denildi. Türkiye Finalleri 21 Aralık 2019 tarihinde Ankara'da yapılacak.
Zonguldak'da 13 Ortaokul ve Lise öğrencileri Türkiye Zeka Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Zonguldak'da 13 Ortaokul ve Lise öğrencileri Türkiye Zeka Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. 

Ekim ayında Türk Zeka Vakfının TÜBİTAK’ın desteği ile düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası 16 Kasım 2019 da Trabzon'daki bölge finallerine giden 13 okul takımı, 21 Aralık 2019 da Ankara yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazanan Alaplı Ahmet Zeki Atalay Ortaokulu, Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu, Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu, Kdz Ereğli TED Koleji Lisesi, Profesör Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş tarafından Final öncesi başarı dileklerini iletti.
Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Öğrencilerimizi bu aşamaya kadar elde ettikleri başarılar için tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda başarılar diliyoruz” denildi. Türkiye Finalleri 21 Aralık 2019 tarihinde Ankara'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.