Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enerji bir SEN den hayırlı olsun ziyaretleri

Zonguldak 14.12.2019 - 00:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3538+ kez okundu.
 

Enerji bir SEN den hayırlı olsun ziyaretleri

Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ve Yönetim Kurulu TTK'da ataması gerçekleşen üst düzey yöneticilere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Taş Kömürleri Kurumu’nda yeni görevlerine atanan Makina İkmal Daire Başkanı İbrahim Akın’ı, Satınalma Daire Başkanı Mithat Gülsever’i, Teftiş Kurulu Başkanı Hayrullah Çakmak’ı, Karadon Müessese Müdür Yardımcısı Hüseyin Kumru’yu, Karadon Müessese Müdürlüğü Elektromekanik İşletme Müdürü Köksal Bayraktar’ı, Maden Makinaları İşletme Müdürü Kadir Çelik’i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Atamaların yerinde ve isabetli olduğunu belirten Güngör, Sendika olarak yapılacak her türlü verimli ve başarılı çalışmalarda her zaman kendilerinin yanın da olacaklarını söyledi. Karadon müessesesindeki ziyaretleri esnasında Müessese Müdürü Fazlı Uncu’yu da ziyaret eden Sendika heyeti, çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular. Ziyaretler esnasında Karadon Müessese Müdür yardımcıları Recep Ayyıldız ve  Hüseyin Doğan da Enerji Bir-Sen heyetini yalnız bırakmadı. Ziyaret edilen bürokratlarda Sendikanın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler
Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ve Yönetim Kurulu TTK'da ataması gerçekleşen üst düzey yöneticilere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Taş Kömürleri Kurumu’nda yeni görevlerine atanan Makina İkmal Daire Başkanı İbrahim Akın’ı, Satınalma Daire Başkanı Mithat Gülsever’i, Teftiş Kurulu Başkanı Hayrullah Çakmak’ı, Karadon Müessese Müdür Yardımcısı Hüseyin Kumru’yu, Karadon Müessese Müdürlüğü Elektromekanik İşletme Müdürü Köksal Bayraktar’ı, Maden Makinaları İşletme Müdürü Kadir Çelik’i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Atamaların yerinde ve isabetli olduğunu belirten Güngör,

Sendika olarak yapılacak her türlü verimli ve başarılı çalışmalarda her zaman kendilerinin yanın da olacaklarını söyledi.

Karadon müessesesindeki ziyaretleri esnasında Müessese Müdürü Fazlı Uncu’yu da ziyaret eden Sendika heyeti, çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretler esnasında Karadon Müessese Müdür yardımcıları Recep Ayyıldız ve  Hüseyin Doğan da Enerji Bir-Sen heyetini yalnız bırakmadı.

Ziyaret edilen bürokratlarda Sendikanın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.