Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA TEMAYÜL BİTTİ

Kozlu 13.12.2019 - 23:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3474+ kez okundu.
 

KOZLU’DA TEMAYÜL BİTTİ

Genel Merkeze sunulacak 3 isim kimler?
Genel Merkeze sunulacak 3 isim kimler? Kongre takvimi açıklanmasına rağmen kongre süreci öncesi Genel Merkez tarafından istifası alınan Ak Parti Kozlu Ahmet Gören’in yerine atanacak isim için 11 Aralık 2019 günü öğleden sonra İlçe Teşkilatı binasında temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklamasında İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldaktan sorumlu Koordinatör Milletvekili Metin Çelik, İlçe eski Başkanı Ahmet Gören’de hazır bulundu. İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, mahalle ve köy teşkilat başkanlarından toplam 86 ismin oy kullandığı temayüle;  Abdullah Öcal, Ünver Taşkın, Aydın Bozkurt, İsmet Açıkgöz, Oğuzhan Bayrak, Bilal Korkmaz, Metin Candaş, Ferit Yılmaz katıldılar. Temayülden çıkacak isimler arasından 3 isim belirlenecek ve son yapılacak değerlendirmenin ardından Genel Merkez'in işaret edeceği isim İlçe Başkanı atanacak. Temayüle katılmamasına rağmen Mimar Erşen Baloğlu ve İş Adamı Ertan Akar’ın ismi de kamuoyunda halen muhtemel İlçe Başkan adayı olarak zikrediliyor.
Genel Merkeze sunulacak 3 isim kimler?

Genel Merkeze sunulacak 3 isim kimler?

Kongre takvimi açıklanmasına rağmen kongre süreci öncesi Genel Merkez tarafından istifası alınan Ak Parti Kozlu Ahmet Gören’in yerine atanacak isim için 11 Aralık 2019 günü öğleden sonra İlçe Teşkilatı binasında temayül yoklaması yapıldı.

Temayül yoklamasında İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldaktan sorumlu Koordinatör Milletvekili Metin Çelik, İlçe eski Başkanı Ahmet Gören’de hazır bulundu.

İlçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, mahalle ve köy teşkilat başkanlarından toplam 86 ismin oy kullandığı temayüle;  Abdullah Öcal, Ünver Taşkın, Aydın Bozkurt, İsmet Açıkgöz, Oğuzhan Bayrak, Bilal Korkmaz, Metin Candaş, Ferit Yılmaz katıldılar.

Temayülden çıkacak isimler arasından 3 isim belirlenecek ve son yapılacak değerlendirmenin ardından Genel Merkez'in işaret edeceği isim İlçe Başkanı atanacak.

Temayüle katılmamasına rağmen Mimar Erşen Baloğlu ve İş Adamı Ertan Akar’ın ismi de kamuoyunda halen muhtemel İlçe Başkan adayı olarak zikrediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.