Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUUUUUUUUUUU!!!!!

Gündem 12.12.2019 - 23:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3921+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUUUUUUUUUUU!!!!!

II.Ahmet'ten sonra koltuğa kim oturacak?
Kozlu Ak Parti İlçe Teşkilatında I.Ahmet döneminin sona erdiğini, II. Ahmet döneminin başladığını Kozlu ilk bizden öğrenmişti. Şimdi yine aynı hassasiyetle II. Ahmet döneminin sona erdiğini, bizzat haberin kaynağından teyit ederek okurlarımızla paylaştık. II. Ahmet dönemi de fiilen sona erdi. ‘E peki şimdi kimin dönemi başlayacak?’ diye merakla soruyor okurlarımız… II.Ahmet’ten sonra; Damat Ferit dönemi mi? Pargalı, Pardon Adanalı Abdullah dönemi mi? II. Ertan dönemimi? Pehlivanoğlu İsmet, dönemi mi, başlayacak? Yoksa sürpriz Mimar Başı eski sadrazam biri mi geçecek teşkilatın başına? Yoksa aynı ekipten başka genç bir Mimar mı? *** Ben daha önce yazdıklarımın arkasındayım, teşkilatın başına geçmek isteyen Ali Başkan’ın icazetini almak zorunda. Bu sebepten dolayıdır ki, daha II.Ahmet’in istifa haberi dahi duyulmadan, makam meraklıları Ali Başkan’ın kapısını aşındırmaya başladı. Önceki gün ise aşırı istekliler kapıda yatmaya başlamış… Tabi burada Ali Başkan’ın kararı belirleyici olur ancak, Ak Parti içerisinde yok sayılmaması gereken başka belirleyici isimler de olacak! Mesela, belirlenen ismi Genel Merkeze zarfta sunacak kişi, İl Başkanı Zeki Tosun! Teşkilatın başına geçmek üzere belirlenecek kişi mutlaka İl Başkanının onay vereceği bir isim olması gerekiyor! *** Bu sefer teşkilatın emanet edileceği kişiyi de gerek Ali Başkan, gerek İl Başkanı gerekse bölge milletvekilleri ince eleyip, sık dokuyarak tespit edecek.   Öncelikle, akçeli işlerle işi olmayan biri olacak! Ekonomik sıkıntıları olmayan ve kamuoyunda yıpranmamış biri olmasına dikkat edileceğini tahmin ediyorum. Sonra, Belediye ile doğrudan ya da dolaylı ticari ilişkileri olmayan biri olacak! Hem şahsi kariyeri hem de kurumsal temsil kabiliyeti bakımından donanımlı ve yeterli özelliklere sahip biri olacak. Kimi tarif ediyorsun diye soranları duyar gibi oluyorum. Ben eşkalini tarif ettim, ismini de siz söyleyiverin gari….
II.Ahmet'ten sonra koltuğa kim oturacak?

Kozlu Ak Parti İlçe Teşkilatında I.Ahmet döneminin sona erdiğini,

II. Ahmet döneminin başladığını Kozlu ilk bizden öğrenmişti.

Şimdi yine aynı hassasiyetle II. Ahmet döneminin sona erdiğini, bizzat haberin kaynağından teyit ederek okurlarımızla paylaştık.

II. Ahmet dönemi de fiilen sona erdi.

‘E peki şimdi kimin dönemi başlayacak?’ diye merakla soruyor okurlarımız…

II.Ahmet’ten sonra;

Damat Ferit dönemi mi?

Pargalı, Pardon Adanalı Abdullah dönemi mi?

II. Ertan dönemimi?

Pehlivanoğlu İsmet, dönemi mi, başlayacak?

Yoksa sürpriz Mimar Başı eski sadrazam biri mi geçecek teşkilatın başına?

Yoksa aynı ekipten başka genç bir Mimar mı?

***

Ben daha önce yazdıklarımın arkasındayım, teşkilatın başına geçmek isteyen Ali Başkan’ın icazetini almak zorunda.

Bu sebepten dolayıdır ki, daha II.Ahmet’in istifa haberi dahi duyulmadan, makam meraklıları Ali Başkan’ın kapısını aşındırmaya başladı.

Önceki gün ise aşırı istekliler kapıda yatmaya başlamış…

Tabi burada Ali Başkan’ın kararı belirleyici olur ancak, Ak Parti içerisinde yok sayılmaması gereken başka belirleyici isimler de olacak!

Mesela, belirlenen ismi Genel Merkeze zarfta sunacak kişi, İl Başkanı Zeki Tosun!

Teşkilatın başına geçmek üzere belirlenecek kişi mutlaka İl Başkanının onay vereceği bir isim olması gerekiyor!

***

Bu sefer teşkilatın emanet edileceği kişiyi de gerek Ali Başkan, gerek İl Başkanı gerekse bölge milletvekilleri ince eleyip, sık dokuyarak tespit edecek.  

Öncelikle, akçeli işlerle işi olmayan biri olacak!

Ekonomik sıkıntıları olmayan ve kamuoyunda yıpranmamış biri olmasına dikkat edileceğini tahmin ediyorum.

Sonra, Belediye ile doğrudan ya da dolaylı ticari ilişkileri olmayan biri olacak!

Hem şahsi kariyeri hem de kurumsal temsil kabiliyeti bakımından donanımlı ve yeterli özelliklere sahip biri olacak.

Kimi tarif ediyorsun diye soranları duyar gibi oluyorum.

Ben eşkalini tarif ettim, ismini de siz söyleyiverin gari….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.