Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAZAR AYTÜL AKAL KOZLU ORTAOKULU’NDA

Eğitim 12.12.2019 - 23:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3705+ kez okundu.
 

YAZAR AYTÜL AKAL KOZLU ORTAOKULU’NDA

Çocuklar için yazdığı macera ve gençlik kitaplarıyla büyük ilgi gören Aytül Akal, Kozlu Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu.
Çocuklar için yazdığı macera ve gençlik kitaplarıyla büyük ilgi gören Aytül Akal, Kozlu Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. Kozlu Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinin zümre projesi kapsamında 4 Aralık 2019 Çarşamba günü Yazar Aytül Akal ile söyleşi ve imza günü düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte yazar Aytül Akal, öğrencilere; yazarlığa nasıl başladığını, yazarlık serüveninde ne gibi zorluklarla karşılaştığını ve ilhamını nereden aldığını anlattı. Konuşmasında öğrencilere hiçbir konuda asla pes etmemek gerektiği mesajını verdi. 
Çocuklar için yazdığı macera ve gençlik kitaplarıyla büyük ilgi gören Aytül Akal, Kozlu Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu.

Çocuklar için yazdığı macera ve gençlik kitaplarıyla büyük ilgi gören Aytül Akal, Kozlu Ortaokulu’nda öğrencilerle

buluştu.

Kozlu Ortaokulu Türkçe Öğretmenlerinin zümre projesi kapsamında 4 Aralık 2019 Çarşamba günü Yazar Aytül Akal ile söyleşi ve imza günü düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte yazar Aytül Akal, öğrencilere; yazarlığa nasıl başladığını, yazarlık serüveninde ne gibi zorluklarla karşılaştığını ve ilhamını nereden aldığını anlattı. Konuşmasında öğrencilere hiçbir konuda asla pes etmemek gerektiği mesajını verdi. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.