Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Kızılay Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

Kozlu 12.12.2019 - 20:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3492+ kez okundu.
 

Kozlu Kızılay Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

Türk Kızılay Kozlu Temsilcisi İbrahim Zeki Candaş ve ekibi, görevini Ali Kaya, Furkan Danış ve Ümit Karaarslan’dan oluşan yeni heyete devretti.
Türk Kızılay Kozlu Temsilcisi İbrahim Zeki Candaş ve ekibi, görevini Ali Kaya, Furkan Danış ve Ümit Karaarslan’ dan oluşan yeni heyete devretti.Türk Kızılayı Kozlu Temsilciliğinde görev değişimi yapıldı. İbrahim Zeki Candaş ve ekibi, görevini Ali Kaya, Furkan Danış ve Ümit Karaarslan’dan oluşan yeni heyete devretti. Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, hizmetlerindendolayı İbrahim Zeki Candaş ve ekibine teşekkür ederken, Ali Kaya ve ekibine yeni görevlerindebaşarılar diledi. Ergenç, şöyle dedi: “İnşallah Kozlu ilçemizde güzel işlere imza atacaklarına güveniyor ve inanıyoruz. Kızılay’ımızın 151 yıllık bir çınar ağacı olduğunu hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla yürütüldüğünü veren el ile alan elin buluştuğu birlik ve beraberliğin arttığı bu dönemde Kızılay’ımızı sahipleneceklerine inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kozlu ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”
Türk Kızılay Kozlu Temsilcisi İbrahim Zeki Candaş ve ekibi, görevini Ali Kaya, Furkan Danış ve Ümit Karaarslan’dan oluşan yeni heyete devretti.

Türk Kızılay Kozlu Temsilcisi İbrahim Zeki Candaş ve ekibi, görevini Ali Kaya, Furkan Danış ve Ümit Karaarslan’ dan oluşan yeni heyete devretti.
Türk Kızılayı Kozlu Temsilciliğinde görev değişimi yapıldı. İbrahim Zeki Candaş ve ekibi, görevini Ali Kaya, Furkan Danış ve Ümit Karaarslan’dan oluşan yeni heyete devretti. Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, hizmetlerinden
dolayı İbrahim Zeki Candaş ve ekibine teşekkür ederken, Ali Kaya ve ekibine yeni görevlerinde
başarılar diledi.

Ergenç, şöyle dedi: “İnşallah Kozlu ilçemizde güzel işlere imza atacaklarına güveniyor ve inanıyoruz. Kızılay’ımızın 151 yıllık bir çınar ağacı olduğunu hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla yürütüldüğünü veren el ile alan elin buluştuğu birlik ve beraberliğin arttığı bu dönemde Kızılay’ımızı sahipleneceklerine inanıyor ve kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kozlu ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.