Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Başkanından İstifalara dair resmi açıklama

Siyaset 06.12.2019 - 22:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2861+ kez okundu.
 

İl Başkanından İstifalara dair resmi açıklama

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlarının istifalarına dair yazılı resmi açıklama ile kamuoyunu bilgilendirdi.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığından kamuoyunu bilgilendirmek amaçlı yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer haldı; 'Adalet ve Kalkınma Partimizin Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan değerli dava arkadaşlarımız, İlçe Başkanlarımız 7.Olağan Kongre sürecinde yeniden aday olmayı düşünmemeleri münasebeti ile kongre sürecinin ve delege seçimlerinin daha sağlıklı yapılabilmesi adına yürütmekte oldukları ilçe başkanlıkları görevinden istifa etmişlerdir. Kendilerine partimize, davamıza  ve milletimize yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz.'                                                                                                                                                                  ZEKİ TOSUN                                                                                                                                                   AK PARTİ ZONGULDAK İL BAŞKANI
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlarının istifalarına dair yazılı resmi açıklama ile kamuoyunu bilgilendirdi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığından kamuoyunu bilgilendirmek amaçlı yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer haldı;

'Adalet ve Kalkınma Partimizin Alaplı ve Kozlu İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan değerli dava arkadaşlarımız, İlçe Başkanlarımız 7.Olağan Kongre sürecinde yeniden aday olmayı düşünmemeleri münasebeti ile kongre sürecinin ve delege seçimlerinin daha sağlıklı yapılabilmesi adına yürütmekte oldukları ilçe başkanlıkları görevinden istifa etmişlerdir. Kendilerine partimize, davamıza  ve milletimize yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz.'

                                                                                                                                                                 ZEKİ TOSUN

                                                                                                                                                  AK PARTİ ZONGULDAK İL BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.