Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMALARI COŞKU DOLU GEÇTİ

Kozlu 05.12.2019 - 23:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4234+ kez okundu.
 

KOZLU’DA 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMALARI COŞKU DOLU GEÇTİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile ilgili bir dizi etkinlik düzenlendi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile ilgili bir dizi etkinlik düzenlendi. Kozlu Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlayan Engelliler Günü etkinlikleri, Kaymakamlık Salonundaki kokteyl ile devam etti.   KAYMAKAM ERGİ MAKAMINI ENGELLİ ÖĞRENCİ’YE TESLİM ETTİ Ardından Kozlu Sosyal Hizmetler Kurumu,Zonguldak Gökkuşağı Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan bir grup engelli Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi’yi Makamında ziyaret etti. Kaymakam Ergi, engelli öğrencilerle tek tek ilgilenerek hediyeler verdi. Yine günün anlam ve önemine dair  Mehmet Dibek isimli engelli öğrenci sembolik olarak Kaymakamlık makamını teslim aldı. Kaymakam Hüseyin Ergi, günün anlam ve önemine dair engelli öğrencilere hitaben; ‘Bizler için sadece 3 Aralık değil, her gün sizlerin günü, hayatı kolaylaştırmak, engelleri kaldırmak için elimizden gelenleri yapıyoruz. Ama biliyoruz ki yeterli değil. Sizleri geleceğe hazırlayan, yeteneklerinizi ortaya çıkaran öğretmenlerinizi de yürekten kutluyorum. Fiziksel engeller bir şekilde aşılır, yeter ki gönüller engelli olmasın. Hepinizin gününü bu vesile ile kutluyorum, iyi ki varsınız.’şeklinde konuştu. BAŞKAN BEKTAŞ’IN MAKAMINI TESLİM ALAN ENGELLİ ÖĞRENCİ ÇAY İSTEDİ Kozlu Kaymakamını Makamında ziyaret eden Sosyal Hizmetler Kurumu, Zonguldak Gökkuşağı Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Kozlu Engelliler Derneği üyelerinden oluşan engelliler ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bektaş engelli öğrencilerle tek tek ilgilenerek çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Bektaş’ın günün anlam ve önemine dair sembolik olarak makamını teslim ettiği Serpil Paytar isimli kız öğrencinin ilk talimatı, ‘Hemen çay getirin’ oldu. Başkan Bektaş ile bir süre sohbet eden keyifli dakikaların yaşandığı ziyaretin ardından engellilere Kozlu Belediyesi tarafından meclis toplantı salonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile ilgili bir dizi etkinlik düzenlendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesi ile ilgili bir dizi etkinlik düzenlendi.

Kozlu Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlayan Engelliler Günü etkinlikleri, Kaymakamlık Salonundaki kokteyl ile devam etti.

 

KAYMAKAM ERGİ MAKAMINI ENGELLİ ÖĞRENCİ’YE TESLİM ETTİ

Ardından Kozlu Sosyal Hizmetler Kurumu,Zonguldak Gökkuşağı Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan bir grup engelli Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ergi’yi Makamında ziyaret etti.

Kaymakam Ergi, engelli öğrencilerle tek tek ilgilenerek hediyeler verdi. Yine günün anlam ve önemine dair  Mehmet Dibek isimli engelli öğrenci sembolik olarak Kaymakamlık makamını teslim aldı.

Kaymakam Hüseyin Ergi, günün anlam ve önemine dair engelli öğrencilere hitaben; ‘Bizler için sadece 3 Aralık değil, her gün sizlerin günü, hayatı kolaylaştırmak, engelleri kaldırmak için elimizden gelenleri yapıyoruz. Ama biliyoruz ki yeterli değil. Sizleri geleceğe hazırlayan, yeteneklerinizi ortaya çıkaran öğretmenlerinizi de yürekten kutluyorum. Fiziksel engeller bir şekilde aşılır, yeter ki gönüller engelli olmasın. Hepinizin gününü bu vesile ile kutluyorum, iyi ki varsınız.’şeklinde konuştu.

BAŞKAN BEKTAŞ’IN MAKAMINI TESLİM ALAN ENGELLİ ÖĞRENCİ ÇAY İSTEDİ

Kozlu Kaymakamını Makamında ziyaret eden Sosyal Hizmetler Kurumu, Zonguldak Gökkuşağı Özel Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Kozlu Engelliler Derneği üyelerinden oluşan engelliler ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Bektaş engelli öğrencilerle tek tek ilgilenerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Bektaş’ın günün anlam ve önemine dair sembolik olarak makamını teslim ettiği Serpil Paytar isimli kız öğrencinin ilk talimatı, ‘Hemen çay getirin’ oldu.

Başkan Bektaş ile bir süre sohbet eden keyifli dakikaların yaşandığı ziyaretin ardından engellilere Kozlu Belediyesi tarafından meclis toplantı salonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.