Sitenin sağında bir giydirme reklam

MADEN MÜHENDİSİ ALİ BEKTAŞ'TAN MADENCİLER GÜNÜ MESAJI

Gündem 03.12.2019 - 17:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3890+ kez okundu.
 

MADEN MÜHENDİSİ ALİ BEKTAŞ'TAN MADENCİLER GÜNÜ MESAJI

Bektaş: Emeğin ve alın terinin simgesi madencilerimizin 4 Aralık madenciler gününü kutlarım.
Kendisi de uzun yıllar TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde fiili olarak Maden Mühendisi olarak çalışmış olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı. Bektaş mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;  'Madencilik dünyanın en eski ve en zor mesleklerinden birisidir. Her vardiyada "selametle" diye uğurlanan, çıkışta ise birbirlerine "geçmiş olsun" denilen başka bir meslek dalı yoktur. Dünyaya kendini emeğin ve alın terinin başkenti olarak tanıtmış, bu yolda büyük bedeller ödemiş, Karaelmas diyarı Zonguldak’ın bir evladı olarak, gelecek kuşaklara aydınlık bir gelecek bırakmak için yerin yüzlerce metre altında ölümü düşünmeden yıllarca birlikte çalıştığımız, ekmeğimizi, aşımızı paylaştığımız madenci kardeşlerimin 4 Aralık Madenciler Günü’nü kutluyor, bu yolda yaşamını yitiren maden şehitlerimizi rahmet ve mihnet ile anıyorum.'                                                                                                                                                  Ali BEKTAŞ                                                                                                                                              (Maden Mühendisi)                                                                                                                                            Kozlu Belediye Başkanı
Bektaş: Emeğin ve alın terinin simgesi madencilerimizin 4 Aralık madenciler gününü kutlarım.

Kendisi de uzun yıllar TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde fiili olarak Maden Mühendisi olarak çalışmış olan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Bektaş mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi; 

'Madencilik dünyanın en eski ve en zor mesleklerinden birisidir. Her vardiyada "selametle" diye uğurlanan, çıkışta ise birbirlerine "geçmiş olsun" denilen başka bir meslek dalı yoktur.

Dünyaya kendini emeğin ve alın terinin başkenti olarak tanıtmış, bu yolda büyük bedeller ödemiş, Karaelmas diyarı Zonguldak’ın bir evladı olarak, gelecek kuşaklara aydınlık bir gelecek bırakmak için yerin yüzlerce metre altında ölümü düşünmeden yıllarca birlikte çalıştığımız, ekmeğimizi, aşımızı paylaştığımız madenci kardeşlerimin 4 Aralık Madenciler Günü’nü kutluyor, bu yolda yaşamını yitiren maden şehitlerimizi rahmet ve mihnet ile anıyorum.'

                                                                                                                                                 Ali BEKTAŞ

                                                                                                                                             (Maden Mühendisi)

                                                                                                                                           Kozlu Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.