Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖK 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Gündem 23.11.2019 - 18:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3985+ kez okundu.
 

GÖK 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök yazılı bir açıklama yaparak 24 Kasım öğretmenler Günü'nü kutladı.
Öğretmenlerin sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde değil, yılın her gününde hatırlanmayı hak ettiğini dile getiren Kozlu İlçe Milli eğitim Müdürü Mansur Gök sözlerini şu şekilde sürdürdü; Aydınlık yarınımızın teminatı olan çocuklarımızı sevgi ve emekle işleyerek geleceğe hazırlayan değerli meslektaşlarım; 24 Kasım Öğretmenler Günü sadece bu gün değil, her zaman hatırlanmayı hak eden Öğretmenlerimizin günüdür. Öğretmenler Günü siz fedakâr öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan ve sizlerin toplumdaki yerini, rolünü, değerini kavratmak ve sizleri layık olduğunuz yüce konuma oturtmak açısından ayrı bir öneme sahiptir. Öğretmenler Günü vesilesiyle önemini ve kutsiyetini bir kez daha idrak ettiğimiz bugünde, hedeflerimize ulaşmak için büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışan, geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı bir meslek hayatı diliyorum. Emekli olan değerli meslektaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerken, başta “Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir, topluma, milletime ben öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın. Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öteki işlerle beni anlatmanız pek önemli değildir” diyen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ,görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimize de Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun.
Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök yazılı bir açıklama yaparak 24 Kasım öğretmenler Günü'nü kutladı.

Öğretmenlerin sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde değil, yılın her gününde hatırlanmayı hak ettiğini dile getiren Kozlu İlçe Milli eğitim Müdürü Mansur Gök sözlerini şu şekilde sürdürdü;

Aydınlık yarınımızın teminatı olan çocuklarımızı sevgi ve emekle işleyerek geleceğe hazırlayan değerli meslektaşlarım;
24 Kasım Öğretmenler Günü sadece bu gün değil, her zaman hatırlanmayı hak eden Öğretmenlerimizin günüdür. Öğretmenler Günü siz fedakâr öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan ve sizlerin toplumdaki yerini, rolünü, değerini kavratmak ve sizleri layık olduğunuz yüce konuma oturtmak açısından ayrı bir öneme sahiptir.
Öğretmenler Günü vesilesiyle önemini ve kutsiyetini bir kez daha idrak ettiğimiz bugünde, hedeflerimize ulaşmak için büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışan, geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize başarılı ve hayırlı bir meslek hayatı diliyorum. Emekli olan değerli meslektaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerken, başta “Benim asıl anlatılacak yanım öğretmenliğimdir, topluma, milletime ben öğretmenlik yapabiliyorsam, beni onunla anlatın. Yoksa kazandığım zaferler, yaptığım öteki işlerle beni anlatmanız pek önemli değildir” diyen Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ,görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimize de Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.