Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ: ‘HİZMETTE İNSAN AYIRIMI OLMAZ’

Kozlu 03.10.2019 - 21:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3510+ kez okundu.
 

BEKTAŞ: ‘HİZMETTE İNSAN AYIRIMI OLMAZ’

Bazıları kendi kafasına göre öncelik beklentisinde olabilir. Ancak benim için Kozlu’da yaşayan tüm vatandaşlarımız aynı şekilde kıymetlidir.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, geçtiğimiz aylarda yağan aşırı yağmur nedeniyle Kozlu’nun başta Taşbaca mahallesi olmak üzere, çeşitli mahallelerinde meydana gelen toprak kaymalarından dolayı vatandaşların mağduriyetlerinin teker teker giderildiğini ve selin verdiği zararları ortadan kaldırmak amacıyla belediye ekiplerinin tüm imkânları ile çalışmalara devam ettiğini dile getirdi. Çalışmaların yoğun olarak Romen vatandaşların yerleşiminin bulunduğu Taşbaca Mahallesi’nde devam ettiğini ifade eden Başkan Bektaş, ‘Bazıları kendi kafasına göre öncelik beklentisinde olabilir. Ancak benim için Kozlu’da yaşayan tüm vatandaşlarımız aynı şekilde kıymetlidir. Bugüne kadar hayatımın hiçbir kesiminde insan ayırımı yapmadım. Hizmette insan ayırımı olmaz.Sıkıntı öncelikli olarak neredeyse hizmet öncelikli olarak oraya gidecek.Geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinin yaralarını büyük ölçüde sardık. Ekiplerimiz imkanlarımız dahilinde selin verdiği hasarları ortadan kaldırmak üzere canla başla çalışıyorlar. Toprak kayması olan yerlerde, başta Taşbaca Mahallesi olmak üzere taş duvar ve perde duvar imalatları hızla devam etmekte.Daha öncede defalarca ifade ettiğim gibi biz işimize bakıyoruz. Her konuşulana kulak assak işimizi yapamayız.Taktir vatandaşımızındır.’ Dedi.
Bazıları kendi kafasına göre öncelik beklentisinde olabilir. Ancak benim için Kozlu’da yaşayan tüm vatandaşlarımız aynı şekilde kıymetlidir.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, geçtiğimiz aylarda yağan aşırı yağmur nedeniyle Kozlu’nun başta Taşbaca mahallesi olmak üzere, çeşitli mahallelerinde meydana gelen toprak kaymalarından dolayı vatandaşların mağduriyetlerinin teker teker giderildiğini ve selin verdiği zararları ortadan kaldırmak amacıyla belediye ekiplerinin tüm imkânları ile çalışmalara devam ettiğini dile getirdi.

Çalışmaların yoğun olarak Romen vatandaşların yerleşiminin bulunduğu Taşbaca Mahallesi’nde devam ettiğini ifade eden Başkan Bektaş, ‘Bazıları kendi kafasına göre öncelik beklentisinde olabilir. Ancak benim için Kozlu’da yaşayan tüm vatandaşlarımız aynı şekilde kıymetlidir. Bugüne kadar hayatımın hiçbir kesiminde insan ayırımı yapmadım. Hizmette insan ayırımı olmaz.Sıkıntı öncelikli olarak neredeyse hizmet öncelikli olarak oraya gidecek.Geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinin yaralarını büyük ölçüde sardık. Ekiplerimiz imkanlarımız dahilinde selin verdiği hasarları ortadan kaldırmak üzere canla başla çalışıyorlar. Toprak kayması olan yerlerde, başta Taşbaca Mahallesi olmak üzere taş duvar ve perde duvar imalatları hızla devam etmekte.Daha öncede defalarca ifade ettiğim gibi biz işimize bakıyoruz. Her konuşulana kulak assak işimizi yapamayız.Taktir vatandaşımızındır.’ Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.