Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu’da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Kozlu 19.09.2019 - 23:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7187+ kez okundu.
 

Kozlu’da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı düzenlendi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı düzenlendi. Kozlu Belediyesi Kent Meydanı Tören Alanı’ndaki programa Kaymakam Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Duran, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, AK Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış, Belediye birim müdür ve amirleri, STK başkan ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler, gaziler ile şehit aileleri katıldı. Tören, sırasıyla Kaymakamlık Çelenginin Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Çelenginin Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Gaziler adına Çelengin Gazi Fikri Koca tarafından  Atatürk Anıtı’na sunumuna müteakip Saygı Duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı okunması ile başladı. Gazi Fikri Koca günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Program kapsamında Kozlu Şehitler Mezarlığında bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek,Kur’an okundu,dualar edildi.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı düzenlendi.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programı düzenlendi.

Kozlu Belediyesi Kent Meydanı Tören Alanı’ndaki programa Kaymakam Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Duran, Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akcan, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, AK Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış, Belediye birim müdür ve amirleri, STK başkan ve temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler, gaziler ile şehit aileleri katıldı.

Tören, sırasıyla Kaymakamlık Çelenginin Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Çelenginin Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Gaziler adına Çelengin Gazi Fikri Koca tarafından  Atatürk Anıtı’na sunumuna müteakip Saygı Duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Gazi Fikri Koca günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Program kapsamında Kozlu Şehitler Mezarlığında bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek,Kur’an okundu,dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.