Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enerji Bakan Yardımcısı Cansız, iftar için maden ocağına indi

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2019 - 23:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6776+ kez okundu.
 

Enerji Bakan Yardımcısı Cansız, iftar için maden ocağına indi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Zonguldak ziyaretinde madencilerle birlikte iftar yapmak için yerin- 560 metre altına indi.
Zonguldak’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Valilik ziyaretinin ardından TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü’ne geldi. Madenci kıyafeti giyen Bakan Yardımcısı Mithat Cansız’a Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve protokol üyeleri katıldı. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu’ndan maden ziyareti öncesi çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Yardımcısı Cansız ardından kuyubaşına geldi. Gazetecilere hatıra pozu veren Bakan Yardımcısı Mithat Cansız ve beraberindekiler yeraltında iftar programı gerçekleştirmek üzere yerin -560 metre altına indi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Zonguldak ziyaretinde madencilerle birlikte iftar yapmak için yerin- 560 metre altına indi.

Zonguldak’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Valilik ziyaretinin ardından TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü’ne geldi. Madenci kıyafeti giyen Bakan Yardımcısı Mithat Cansız’a Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve protokol üyeleri katıldı.

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu’ndan maden ziyareti öncesi çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Yardımcısı Cansız ardından kuyubaşına geldi. Gazetecilere hatıra pozu veren Bakan Yardımcısı Mithat Cansız ve beraberindekiler yeraltında iftar programı gerçekleştirmek üzere yerin -560 metre altına indi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.