Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ATATÜRK İLKOKULU’NDAN MUHTEŞEM YIL SONU ETKİNLİĞİ

Kozlu 23.05.2019 - 21:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8440+ kez okundu.
 

KOZLU ATATÜRK İLKOKULU’NDAN MUHTEŞEM YIL SONU ETKİNLİĞİ

             Kozlu Atatürk İlkokulu 5 dalda kültür ve sanat etkinliklerini düzenledi. Mayıs ayında düzenlenen etkinliklerde, 2. Sınıfların öğretmenleri Hanife KOCA ve Mehmet ÖZTÜRK’ün öncülüğünde bir buçuk aylık süreçte, öğretmen-öğrenci-veli işbirliğiyle “ Hediyeni kendin yap “ projesiyle gerçekleştirdikleri çalışmlarını,3. Sınıfların öğretmenleri Safinur ÖN ve Mustafa TANÇ öncülüğünde “ Yapay ve Doğal Çevre “ projesiyle gerçekleştirdikleri çalışmalarını, 1. Sınıfların öğretmenleri Özlem ÇEBİ ve Filiz ÖZDEMİR’İN öncülüğünde yaptıkları çalışmalarını, bir sergiyle konukların ve velilerin beğenisine sundular. Güzel bir serginin ardından Atatürk ilkokulu 3. Sınıf öğretmeni Safinur ÖN  yönetiminde flüt korosu ve Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Duygu KARTAL İNCEBACAK tarafından çalıştırılan Türk Halk müziği çocuk korosu nefis bir türkü konsepti ile kulakların pasını sildi.                Aynı gün içerisinde okul müdürü Nuri BOZACIOĞLU  ve  2. Sınıf öğretmeni Hanife KOCA öncülüğünde başlatılan “ Askıda Organik Tarım Uygulama Bahçesi” ve okulda kurulan “ Robotik Kodlama” sınıfının tanıtılıp, katılımcılarla açılışı yapıldı.               Yapılan etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur GÖK, Kozlu Ziraat Bankası müdürü Mustafa ONURSOY , Kozlu İlçe toplum Sağlığı Merkezi çalışanları, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.              Günün sonunda çalışmalarda sürekli bulunan ve çalışmalara katılan Okul Aile Birliği Başkanı Dilek GÜMÜŞ’ e katkılarından dolayı velilere teşekkür edildi. 

             Kozlu Atatürk İlkokulu 5 dalda kültür ve sanat etkinliklerini düzenledi. Mayıs ayında düzenlenen etkinliklerde, 2. Sınıfların öğretmenleri Hanife KOCA ve Mehmet ÖZTÜRK’ün öncülüğünde bir buçuk aylık süreçte, öğretmen-öğrenci-veli işbirliğiyle “ Hediyeni kendin yap “ projesiyle gerçekleştirdikleri çalışmlarını,3. Sınıfların öğretmenleri Safinur ÖN ve Mustafa TANÇ öncülüğünde “ Yapay ve Doğal Çevre “ projesiyle gerçekleştirdikleri çalışmalarını, 1. Sınıfların öğretmenleri Özlem ÇEBİ ve Filiz ÖZDEMİR’İN öncülüğünde yaptıkları çalışmalarını, bir sergiyle konukların ve velilerin beğenisine sundular. Güzel bir serginin ardından Atatürk ilkokulu 3. Sınıf öğretmeni Safinur ÖN  yönetiminde flüt korosu ve Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Duygu KARTAL İNCEBACAK tarafından çalıştırılan Türk Halk müziği çocuk korosu nefis bir türkü konsepti ile kulakların pasını sildi.

               Aynı gün içerisinde okul müdürü Nuri BOZACIOĞLU  ve  2. Sınıf öğretmeni Hanife KOCA öncülüğünde başlatılan “ Askıda Organik Tarım Uygulama Bahçesi” ve okulda kurulan “ Robotik Kodlama” sınıfının tanıtılıp, katılımcılarla açılışı yapıldı.

              Yapılan etkinliklere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur GÖK, Kozlu Ziraat Bankası müdürü Mustafa ONURSOY , Kozlu İlçe toplum Sağlığı Merkezi çalışanları, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

             Günün sonunda çalışmalarda sürekli bulunan ve çalışmalara katılan Okul Aile Birliği Başkanı Dilek GÜMÜŞ’ e katkılarından dolayı velilere teşekkür edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.