Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Kutladı

Gündem 17.05.2019 - 22:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6813+ kez okundu.
 

Alan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Kutladı

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele Hareketini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100.Yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlayacağız.” dedi. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da, Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. 19 Mayıs, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, emperyalistlere karşı, ulusal kurtuluş savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a ayak bastığı gündür. Bu günü daha anlamlı kılan bir diğer unsur da, Atatürk'ün bu bayramı, gençliğe armağan etmiş olmasıdır. Binlerce şehit vererek, yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyet’i gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. Aynı ruh ve şuurun gençliğimize kazandırılması, milli geleceğimiz açısından büyük önem arz etmektedir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin de büyük bir göstergesidir.          Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahraman şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele Hareketini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100.Yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlayacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da, Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. 19 Mayıs, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, emperyalistlere karşı, ulusal kurtuluş savaşımızı başlatmak üzere Samsun’a ayak bastığı gündür.

Bu günü daha anlamlı kılan bir diğer unsur da, Atatürk'ün bu bayramı, gençliğe armağan etmiş olmasıdır. Binlerce şehit vererek, yokluklar içinde büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyet’i gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. Aynı ruh ve şuurun gençliğimize kazandırılması, milli geleceğimiz açısından büyük önem arz etmektedir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı ve umudumuz olan gençlere verilen önemin de büyük bir göstergesidir.

         Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm kahraman şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.