Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Yolcular” Zonguldak’ta sahnelenecek

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2019 - 21:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7769+ kez okundu.
 

“Yolcular” Zonguldak’ta sahnelenecek

Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırladığı “Yolcular” isimli oyunu Zonguldak’ta sahnelenecek.
Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırladığı “Yolcular” isimli oyunu Zonguldak’ta sahnelenecek.  Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu iki perdelik iki saatlik “Yolcular” isimli oyun Zonguldak’ta ‘perde’ diyecek. Sam Bobrick’in yazdığı, Ekin Tuncay Turan’ın çevirdiği oyunu Sinan Pekinton yönetecek. 17 Mayıs 2019 günü 20.00’de Zonguldak Devlet Tiyatrosu sahnesinde sergilenecek olan oyun 18 Mayıs 2019 günü 14.00 ila 20.00 seanslarında sahnelenecek. Oyunun konusu ise şöyle: “Sanırım hepimizin sahip olduğu güzel şeyler vardı. Sadece onların varlığını fark etmek için zaman ayırmalıydık. Hepimiz hayatı özleyeceğiz.” Oyuncular ise Fırat Demirağ, Efe Ünsal, Mazlum Taşkıran, Sevinç Gediktaş, Gizem Göbenli ve Gönül Dilmen.
Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırladığı “Yolcular” isimli oyunu Zonguldak’ta sahnelenecek.

Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırladığı “Yolcular” isimli oyunu Zonguldak’ta sahnelenecek. 

Adana Devlet Tiyatrosu’nun hazırlayıp sunduğu iki perdelik iki saatlik “Yolcular” isimli oyun Zonguldak’ta ‘perde’ diyecek. Sam Bobrick’in yazdığı, Ekin Tuncay Turan’ın çevirdiği oyunu Sinan Pekinton yönetecek. 17 Mayıs 2019 günü 20.00’de Zonguldak Devlet Tiyatrosu sahnesinde sergilenecek olan oyun 18 Mayıs 2019 günü 14.00 ila 20.00 seanslarında sahnelenecek. Oyunun konusu ise şöyle:
“Sanırım hepimizin sahip olduğu güzel şeyler vardı. Sadece onların varlığını fark etmek için zaman ayırmalıydık. Hepimiz hayatı özleyeceğiz.”
Oyuncular ise Fırat Demirağ, Efe Ünsal, Mazlum Taşkıran, Sevinç Gediktaş, Gizem Göbenli ve Gönül Dilmen.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.