Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hasan Vehbi Ersoy Sert Cevap Verdi

Gündem 16.05.2019 - 18:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8361+ kez okundu.
 

Hasan Vehbi Ersoy Sert Cevap Verdi

Zonguldak ve Kozlu başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde kamu kurumlarına taahhüt işleri yapan Haver İnşaat’ın sahibi, İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy geçtiğimiz haftalarda yerel bir yayın organında Kozlu Belediyesi ile ilgili yaptığı işlerle ilgili hakkında çıkan iddialara çok sert yanıt verdi. Ersoy yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; Hakkımda Halkın Sesi Gazetesi’nden Mustafa Özdemir tarafından yazılan ahlak yoksunu makaleye İl dışındaki işlerim yoğunluğu sebebiyle 23 Mayıs 2019 tarihinde çok detaylı ve eğitici cevap verilecektir. Gazetecilik etik kurallarına uymayan, art niyetli yaklaşımları ile kamuoyunu yanıltarak şahsımı ve ticari itibarımı karalamaya çalışan Mustafa Özdemir merak ettiği-etmediği soruların tamamına cevap alacaktır.’dedi. 

Zonguldak ve Kozlu başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde kamu kurumlarına taahhüt işleri yapan Haver İnşaat’ın sahibi, İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Vehbi Ersoy geçtiğimiz haftalarda yerel bir yayın organında Kozlu Belediyesi ile ilgili yaptığı işlerle ilgili hakkında çıkan iddialara çok sert yanıt verdi.

Ersoy yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

Hakkımda Halkın Sesi Gazetesi’nden Mustafa Özdemir tarafından yazılan ahlak yoksunu makaleye İl dışındaki işlerim yoğunluğu sebebiyle 23 Mayıs 2019 tarihinde çok detaylı ve eğitici cevap verilecektir. Gazetecilik etik kurallarına uymayan, art niyetli yaklaşımları ile kamuoyunu yanıltarak şahsımı ve ticari itibarımı karalamaya çalışan Mustafa Özdemir merak ettiği-etmediği soruların tamamına cevap alacaktır.’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.