Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Zonguldak’a geliyor

Zonguldak 16.05.2019 - 18:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7610+ kez okundu.
 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Zonguldak’a geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 18 Mayıs Cumartesi günü Zonguldak'a gelecek.  Zonguldak'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirerek olan Bakan Kurum Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın çevre ve şehircilik anlamında gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verecek. Millet Bahçesi ve Lavuar Alanı projeleri için incelemelerde bulunacak olan Bakan Kurum'un Zonguldaklılara müjde vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ankara'da bakan ziyaretleri kapsamında Çevre Bakanı Kurum'u Zonguldak'a davet etmişlerdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 18 Mayıs Cumartesi günü Zonguldak'a gelecek. 

Zonguldak'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirerek olan Bakan Kurum Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın çevre ve şehircilik anlamında gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verecek.

Millet Bahçesi ve Lavuar Alanı projeleri için incelemelerde bulunacak olan Bakan Kurum'un Zonguldaklılara müjde vermesi bekleniyor.
Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ankara'da bakan ziyaretleri kapsamında Çevre Bakanı Kurum'u Zonguldak'a davet etmişlerdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.