Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜNEY:MİLLİ EGEMENLİK KAYITSIZ, ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

Gündem 22.04.2019 - 22:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7656+ kez okundu.
 

GÜNEY:MİLLİ EGEMENLİK KAYITSIZ, ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

CHP İl Bşakanı Hakkı Güney 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Güney yayınladığı kutlama metninde şunları dile getirdi;
          23 Nisan 1920’de açılan Birinci Büyük Millet Meclisi’nin 99’uncu yıldönümünü büyük bir mutlulukla kutluyoruz.             Milletimizin Kurtuluş Savaşı verdiği o zorlu günlerde, milletin ve ülkenin geleceği adına, milletin iradesini egemen kılan meclisi açan ve bunu bütün dünyaya ilan eden Büyük Önderimizi saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.             1929 yılında dünyada ilk defa Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram olan 23 Nisan’ı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz.             Egemenliğin tek kişiden halka geçtiği, ulusal bağımsızlığımızın ve halkımızın özgürlüğünün temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, kurtuluşun ve kuruluşun önünün açıldığı tarihtir.             23 Nisan 1920 tarihi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ulusunun bağımsızlık karakterini ve onlara olan güvenini bütün dünyaya ilan ettiği gündür.             “Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir” diyerek böylesi anlamlı bir günü çocuklara armağan etmesi; O’nun hem milletimize olan güvenini hem de Cumhuriyetin ve demokrasinin özüne olan güvenini ortaya koymuştur.             Büyük Önderimizin bu öngörüsüyle az zamanda büyük işler başaran bu millet, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tüm dünyaya kabul ettirmiştir.             Emperyalist devlet ve şirketlerin, dışarıdan ve içeriden bütün saldırılarına rağmen ulusumuz, Atatürk’ten ve onun gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşma mücadelesinden vazgeçmemiştir, vazgeçmeyecektir.             Çünkü insan olmak, insanca yaşamak, ülkemizde ve dünyada barışı sağlayabilmek için izlenecek yol budur.             Cumhuriyet Halk Partisi her zaman bu misyonun temsilcisi ve taşıyıcısı olmaya devam edecektir.             23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
CHP İl Bşakanı Hakkı Güney 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Güney yayınladığı kutlama metninde şunları dile getirdi;

          23 Nisan 1920’de açılan Birinci Büyük Millet Meclisi’nin 99’uncu yıldönümünü büyük bir mutlulukla kutluyoruz.

            Milletimizin Kurtuluş Savaşı verdiği o zorlu günlerde, milletin ve ülkenin geleceği adına, milletin iradesini egemen kılan meclisi açan ve bunu bütün dünyaya ilan eden Büyük Önderimizi saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz.

            1929 yılında dünyada ilk defa Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram olan 23 Nisan’ı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

            Egemenliğin tek kişiden halka geçtiği, ulusal bağımsızlığımızın ve halkımızın özgürlüğünün temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, kurtuluşun ve kuruluşun önünün açıldığı tarihtir.

            23 Nisan 1920 tarihi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ulusunun bağımsızlık karakterini ve onlara olan güvenini bütün dünyaya ilan ettiği gündür.

            “Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir” diyerek böylesi anlamlı bir günü çocuklara armağan etmesi; O’nun hem milletimize olan güvenini hem de Cumhuriyetin ve demokrasinin özüne olan güvenini ortaya koymuştur.

            Büyük Önderimizin bu öngörüsüyle az zamanda büyük işler başaran bu millet, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

            Emperyalist devlet ve şirketlerin, dışarıdan ve içeriden bütün saldırılarına rağmen ulusumuz, Atatürk’ten ve onun gösterdiği çağdaş medeniyete ulaşma mücadelesinden vazgeçmemiştir, vazgeçmeyecektir.

            Çünkü insan olmak, insanca yaşamak, ülkemizde ve dünyada barışı sağlayabilmek için izlenecek yol budur.

            Cumhuriyet Halk Partisi her zaman bu misyonun temsilcisi ve taşıyıcısı olmaya devam edecektir.

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.