Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dünya Çocukları Kozlu da Buluşuyor

Kozlu 22.04.2019 - 21:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8007+ kez okundu.
 

Dünya Çocukları Kozlu da Buluşuyor

Kozlu'da düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklerine Uluslararası Çocuk Halk oyunları ekibi ve ülke içinden çocuk halk oyunları ekibi katılacak.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde bu yıl düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir çok Uluslararası ve Ulusal çocuk halk oyunları ekibleri gösteriler yapacak. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın davetlisi olarak Kozlu İlçesine gelen Bulgaristan,Romanya ve Ankara halk oyunları ekipleri saat.14.00'da amfi tiyatroda başlayacak şenlikler kapsamında gösteriler yapacaklar. Başkan Bektaş genç yaşlı tüm vatandaşları bayram coşkusunu birlikte yaşamaya davet ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuuklarına kutlu olsun dedi.
Kozlu'da düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklerine Uluslararası Çocuk Halk oyunları ekibi ve ülke içinden çocuk halk oyunları ekibi katılacak.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde bu yıl düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bir çok Uluslararası ve Ulusal çocuk halk oyunları ekibleri gösteriler yapacak.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın davetlisi olarak Kozlu İlçesine gelen Bulgaristan,Romanya ve Ankara halk oyunları ekipleri saat.14.00'da amfi tiyatroda başlayacak şenlikler kapsamında gösteriler yapacaklar.

Başkan Bektaş genç yaşlı tüm vatandaşları bayram coşkusunu birlikte yaşamaya davet ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuuklarına kutlu olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.