Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uçar, “GMİS ülkemizin çok önemli bir kuruluşudur”

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 21:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6450+ kez okundu.
 

Uçar, “GMİS ülkemizin çok önemli bir kuruluşudur”

Adalet ve Kalkınma Partisi( AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Genel Merkez yeni Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi( AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Genel Merkez yeni Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.  GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında ziyaret eden Uçar; “Genel Maden İşçilerimizin Mart ayında yapılan Genel Kurulundan sonra oluşan yeni yönetimini, Genel Başkanımız Hakan Yeşil başkanlığındaki Yönetim Kurulu arkadaşlarımızı kutlamak için geldik. Hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. En büyük kitle örgütlerinden biri olan Genel Maden iş sendikası sadece Zonguldak’ta değil tüm Türkiye’de önemli bir kuruluş olarak görülüyor. Biz de parlamento da zaman zaman yapmış olduğumuz görüşmelerde bu tanıklık ediyoruz. Bu bağlamda Genel Maden İş’in önemini çok iyi biliyoruz. Onlarla çok yakın bir ilişki içerisinde bölgemizin ve Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) problemleri ile ilgili sürekli bir temas halindeyiz olmaya da devam edeceğiz. Kurumun ayakta kalması, üretimin artması, istihdamın artması için ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte bununla ilgili istişareler yaparak başaracağımıza inanıyorum. Yeni yönetimin hem Bölgemize, Zonguldak’ımıza ve TTK’mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi. Uçar’ın ziyareti için teşekkür eden GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil; “Vekilimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin dediği gibi TTK’nın sorunları, Zonguldak’ın sorunları ortak meselemiz. Bu sorunlarımızın aşılması için sayın vekilimize ve diğer vekillerimize çok büyük ihtiyacımız var. Bu süreci inşallah el birliği ile aşacağız. Sorunlarımızın çözülmesi için birlikte hareket edeceğiz” dedi. Uçar’ın GMİS ziyaretinde GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir hazır bulundu.
Adalet ve Kalkınma Partisi( AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Genel Merkez yeni Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi( AK Parti) Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Genel Merkez yeni Yönetim Kurulu’na tebrik ziyaretinde bulundu. 

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında ziyaret eden Uçar; “Genel Maden İşçilerimizin Mart ayında yapılan Genel Kurulundan sonra oluşan yeni yönetimini, Genel Başkanımız Hakan Yeşil başkanlığındaki Yönetim Kurulu arkadaşlarımızı kutlamak için geldik. Hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. En büyük kitle örgütlerinden biri olan Genel Maden iş sendikası sadece Zonguldak’ta değil tüm Türkiye’de önemli bir kuruluş olarak görülüyor. Biz de parlamento da zaman zaman yapmış olduğumuz görüşmelerde bu tanıklık ediyoruz. Bu bağlamda Genel Maden İş’in önemini çok iyi biliyoruz. Onlarla çok yakın bir ilişki içerisinde bölgemizin ve Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) problemleri ile ilgili sürekli bir temas halindeyiz olmaya da devam edeceğiz. Kurumun ayakta kalması, üretimin artması, istihdamın artması için ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte bununla ilgili istişareler yaparak başaracağımıza inanıyorum. Yeni yönetimin hem Bölgemize, Zonguldak’ımıza ve TTK’mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Uçar’ın ziyareti için teşekkür eden GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil; “Vekilimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin dediği gibi TTK’nın sorunları, Zonguldak’ın sorunları ortak meselemiz. Bu sorunlarımızın aşılması için sayın vekilimize ve diğer vekillerimize çok büyük ihtiyacımız var. Bu süreci inşallah el birliği ile aşacağız. Sorunlarımızın çözülmesi için birlikte hareket edeceğiz” dedi.
Uçar’ın GMİS ziyaretinde GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hüseyin Kolçak, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.