Sitenin sağında bir giydirme reklam

Posbıyık 23 Nisan'ı kutladı

Ereğli 19.04.2019 - 14:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7230+ kez okundu.
 

Posbıyık 23 Nisan'ı kutladı

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Posbıyık’ın mesajı şu şekilde; “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi ışığında milli egemenliğimizin ilan edilişinin 99. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi, istiklal ve istikbal mücadelesini el ve gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Bizler Kdz.Ereğli Belediyesi olarak her şeyin en iyisini hak eden geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için ilçemizin yarınlarını planlamaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meclisin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu güzel günde, geleceğin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum.”
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Posbıyık’ın mesajı şu şekilde;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" ilkesi ışığında milli egemenliğimizin ilan edilişinin 99. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi, istiklal ve istikbal mücadelesini el ve gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır.

Bizler Kdz.Ereğli Belediyesi olarak her şeyin en iyisini hak eden geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya ve onlar için ilçemizin yarınlarını planlamaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere meclisin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyorum.

Büyük Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiği bu güzel günde, geleceğin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.