Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkanın gözbebeğiydi, zabıta memuru oldu

Zonguldak 15.04.2019 - 22:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7973+ kez okundu.
 

Başkanın gözbebeğiydi, zabıta memuru oldu

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, kadro değişikliği kapsamında, Akdemir'in Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabaca'yı Zabıta Memuru olarak atadı.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti'den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Doktor Ömer Selim Alan, kendi yakın çalışma ekibini belirliyor. Başkan Alan operasyona başkanlık özel kalem müdürlüğünden başladı. Ömer Selim Alan'ın ilk icraatı Özel Kalem Müdürlüğü görevine vekâleten bakan Hasbi Kabacalı'yı Zabıta Memuru olarak görevlendirmek oldu.  Alan'ın, bu görev değişikliğini de diğer birimlere de bilgi amaçlı yazı gönderdiği bilgisine ulaşıldı. 
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, kadro değişikliği kapsamında, Akdemir'in Özel Kalem Müdürü Hasbi Kabaca'yı Zabıta Memuru olarak atadı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti'den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Doktor Ömer Selim Alan, kendi yakın çalışma ekibini belirliyor.

Başkan Alan operasyona başkanlık özel kalem müdürlüğünden başladı.

Ömer Selim Alan'ın ilk icraatı Özel Kalem Müdürlüğü görevine vekâleten bakan Hasbi Kabacalı'yı Zabıta Memuru olarak görevlendirmek oldu. 

Alan'ın, bu görev değişikliğini de diğer birimlere de bilgi amaçlı yazı gönderdiği bilgisine ulaşıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.