Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Posbıyık, “Tüm spor branşlarını destekleyeceğiz”

Ereğli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2019 - 10:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7764+ kez okundu.
 

Başkan Posbıyık, “Tüm spor branşlarını destekleyeceğiz”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı ziyaret etti.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı ziyaret etti.  Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı’nı kutlayan Başkan Posbıyık, sporun her branşını destekleyeceğini belirtti. Başkan Posbıyık konuşmasında, “Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de, özellikle bölgemizden yetişen gençlerimizi ön plana çıkararak, Belediyespor’u bir üst lige çıkartma gayretinde olacağız. Spor alanında sadece futbola değil tüm branşlara ve alt yapıya önem vereceğiz. Tıpkı farklı renklere gönül veren taraftarlar gibi, ilçemizde farklı takımlarda görev alan arkadaşlarımız var. Düşünceler, eylemler farklı olabilir ancak ilçemizin spor alanında da ayağa kalkmasını istiyorsak, bunu birbirimize saygı duyarak, destek olarak ve birlik beraberlik içinde başarabiliriz” dedi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı ziyaret etti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı ziyaret etti. 

Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kdz. Ereğli Veteran Futbol Takımı’nı kutlayan Başkan Posbıyık, sporun her branşını destekleyeceğini belirtti. Başkan Posbıyık konuşmasında, “Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de, özellikle bölgemizden yetişen gençlerimizi ön plana çıkararak, Belediyespor’u bir üst lige çıkartma gayretinde olacağız. Spor alanında sadece futbola değil tüm branşlara ve alt yapıya önem vereceğiz. Tıpkı farklı renklere gönül veren taraftarlar gibi, ilçemizde farklı takımlarda görev alan arkadaşlarımız var. Düşünceler, eylemler farklı olabilir ancak ilçemizin spor alanında da ayağa kalkmasını istiyorsak, bunu birbirimize saygı duyarak, destek olarak ve birlik beraberlik içinde başarabiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.