Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ BEKTAŞ:HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Zonguldak 31.03.2019 - 16:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7588+ kez okundu.
 

VALİ BEKTAŞ:HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, oylarını Fener Anadolu Lisesi’nde 1225 nolu sandıkta kullandılar.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, oylarını Fener Anadolu Lisesi’nde 1225 nolu sandıkta kullandılar. Vali Bektaş, seçimlerin ülkeye ve Zonguldak’a hayırlı olmasını dileyerek; “Görevimizi yaptık. Oyumuzu kullandık. Seçim demokratik sistemlerde çok önemli. Bizde 5 senede bir mahalli idareler seçimleri yapıyoruz. Yöneticilerin bir kısmını yeniden görevlendireceğiz. Ya da değiştireceğiz. Zonguldak genelinde güzel bir kampanya dönemi geçti. Ben tüm siyasi parti yetililerine, güvenlik kuvvetlerinin yetkililerine teşekkür ediyorum. Gerçekten nitelikli, seviyeli bir kampanya dönemi yaşadık. Bu saat itibari ile de herhangi bir olay intikal etmedi. O açıdan vatandaşalrımıza da teşekkür ediyorum. Akşam sandıklar açılacak. Sonuçlar belli olacak. Ben bu sürecin sorunsuz yaşanacağına inanıyorum. O çerçevede bütün tedbirlerimizi aldık. Zonguldak’ta vatandaş davranışları çok sorumlu bir tablo. O anlamda rahatız. Vatandaşımıza ve siyasetçilerimize güveniyoruz. Gönül rahatlığı ile milletin verdiği karar ortaya çıkacak. Herkes bu saatten sonra onu baş tacı edecek. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. 5 sene şehrimizi yöneltecek belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz. İl genel meclisi üyelerimiz ve muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.  
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, oylarını Fener Anadolu Lisesi’nde 1225 nolu sandıkta kullandılar.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve eşi Esma Bektaş, oylarını Fener Anadolu Lisesi’nde 1225 nolu sandıkta kullandılar.


Vali Bektaş, seçimlerin ülkeye ve Zonguldak’a hayırlı olmasını dileyerek; “Görevimizi yaptık. Oyumuzu kullandık. Seçim demokratik sistemlerde çok önemli. Bizde 5 senede bir mahalli idareler seçimleri yapıyoruz. Yöneticilerin bir kısmını yeniden görevlendireceğiz. Ya da değiştireceğiz. Zonguldak genelinde güzel bir kampanya dönemi geçti. Ben tüm siyasi parti yetililerine, güvenlik kuvvetlerinin yetkililerine teşekkür ediyorum. Gerçekten nitelikli, seviyeli bir kampanya dönemi yaşadık. Bu saat itibari ile de herhangi bir olay intikal etmedi. O açıdan vatandaşalrımıza da teşekkür ediyorum. Akşam sandıklar açılacak. Sonuçlar belli olacak. Ben bu sürecin sorunsuz yaşanacağına inanıyorum. O çerçevede bütün tedbirlerimizi aldık. Zonguldak’ta vatandaş davranışları çok sorumlu bir tablo. O anlamda rahatız. Vatandaşımıza ve siyasetçilerimize güveniyoruz. Gönül rahatlığı ile milletin verdiği karar ortaya çıkacak. Herkes bu saatten sonra onu baş tacı edecek. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. 5 sene şehrimizi yöneltecek belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz. İl genel meclisi üyelerimiz ve muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.