Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADIYAMAN OYUNU KULLANDI

Kilimli 31.03.2019 - 16:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7164+ kez okundu.
 

ADIYAMAN OYUNU KULLANDI

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman oyunu Muslu İlkokulunda kullandı.
Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman oyunu Muslu İlkokulu 1083 no'lu sandıkta kullandı. Öğleden sonra oyunu kullanan Adıyaman, ‘Seçim kampanyası sürecinde yaşanılan tüm çirkinliklerden muhataplarının utanması gerektiğini ifade ederek, biz on yıllık hizmet süremizde olduğu olduğu gibi bundan sonra da Muslu Belediyesi’nin imkanlarını hangi partiden olduğuna bakmaksızın Muslu halkı için kullanmaya, musluyu daha çağdaş daha muasır seviyeye taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu güne kadar ayrışmadan yana değil, birlik beraberlikten yana, sevgiden ve kardeşlikten yana bir dili kullanmaya çaba gösterdik, bundan sonrada aynı dili kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Yolumuz Atatürk’un, yolu,yolumuz demokrasi yolu,bilimin yolu,mücadelemiz aydınlık Türkeye mücadelesi.Bugün ve bugüne kadar şahsıma ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdikleri destekten dolayı tüm Muslu halkına şükranlarımı sunuyorum. Sandıktan çıkan sonuç beldemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun diyorum.’şeklinde açıklama yaptı.(BKH)
Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman oyunu Muslu İlkokulunda kullandı.

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman oyunu Muslu İlkokulu 1083 no'lu sandıkta kullandı.

Öğleden sonra oyunu kullanan Adıyaman, ‘Seçim kampanyası sürecinde yaşanılan tüm çirkinliklerden muhataplarının utanması gerektiğini ifade ederek, biz on yıllık hizmet süremizde olduğu olduğu gibi bundan sonra da Muslu Belediyesi’nin imkanlarını hangi partiden olduğuna bakmaksızın Muslu halkı için kullanmaya, musluyu daha çağdaş daha muasır seviyeye taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu güne kadar ayrışmadan yana değil, birlik beraberlikten yana, sevgiden ve kardeşlikten yana bir dili kullanmaya çaba gösterdik, bundan sonrada aynı dili kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Yolumuz Atatürk’un, yolu,yolumuz demokrasi yolu,bilimin yolu,mücadelemiz aydınlık Türkeye mücadelesi.Bugün ve bugüne kadar şahsıma ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne verdikleri destekten dolayı tüm Muslu halkına şükranlarımı sunuyorum. Sandıktan çıkan sonuç beldemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun diyorum.’şeklinde açıklama yaptı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.