Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU’DA ÇİRKİN SİYASET

Siyaset 27.03.2019 - 23:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6772+ kez okundu.
 

MUSLU’DA ÇİRKİN SİYASET

Eren Enerji üzerinden siyaset yaparak oy devşirmeye çalışan AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’a kamuoyundan tepki geldi.
Eren Enerji üzerinden siyaset yaparak oy devşirmeye çalışan AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’a kamuoyundan tepki geldi. AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’un çeşitli nedenlerden ötürü Eren Enerji’de iş akitleri fesih edilen kişileri tekrar işe alacakları ve seçilmeleri halinde aldıkları sözlerle anılan şirkete işçi alacaklarına vurgu yapması seçim kurnazlığı olarak yorumlandı. AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’un seçim propagandalarında Eren Enerji’nin üst düzey yöneticileri ve Milletvekillerinden gerekli sözleri aldığını ileri sürerek işten çeşitli nedenlerden ötürü çıkarılanları tekrar işbaşı yaptıracaklarını söylemesi dikkat çekti. Kabuk’un sosyal medyadan  “Eren Enerji’den çeşitli sebeplerden ötürü işten atılan kardeşlerimiz yapmış olduğumuz girişimler sonucunda tekrar işlerine geri dönecektir” sözleri akıllara çeşitli soru işaretleri getirirken Türkiye’nin en saygın şirketlerinin içerisinde yer alan Eren Enerji’nin seçim öncesi siyasi çekişmenin içerisine sokulması beldede tepkilere neden oldu. Eren Enerji geçmiş süreçte işten atılan personeller ile ilgili Muslu belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın bu işçilerin geri alınabilmesi için yapmış olduğu görüşmelerde, "Şirket politikamız ile ters düşen işçilerin, tekrar geri alınabilmeleri mümkün değildir" açıklamalarında bulunmuştu.  Belde sakinleri, 'Madem AKP’nin bu işçileri geri aldırabilme gücü vardı da, neden uzunca süredir bu yönde hiçbir girişim yapmadılar. İnsanları oy malzemesi olarak görüp, insanların umutları ile oynamak iktidar partisine yakışıyor mu?' diyerek tepki gösterdiler. Seçim öncesi belde de yaşanan bu spekülasyonlarla ilgili olarak Eren Enerji yöneticilerinin ne yönde açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.
Eren Enerji üzerinden siyaset yaparak oy devşirmeye çalışan AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’a kamuoyundan tepki geldi.

Eren Enerji üzerinden siyaset yaparak oy devşirmeye çalışan AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’a kamuoyundan tepki geldi.

AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’un çeşitli nedenlerden ötürü Eren Enerji’de iş akitleri fesih edilen kişileri tekrar işe alacakları ve seçilmeleri halinde aldıkları sözlerle anılan şirkete işçi alacaklarına vurgu yapması seçim kurnazlığı olarak yorumlandı.

AKP Muslu Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’un seçim propagandalarında Eren Enerji’nin üst düzey yöneticileri ve Milletvekillerinden gerekli sözleri aldığını ileri sürerek işten çeşitli nedenlerden ötürü çıkarılanları tekrar işbaşı yaptıracaklarını söylemesi dikkat çekti. Kabuk’un sosyal medyadan  “Eren Enerji’den çeşitli sebeplerden ötürü işten atılan kardeşlerimiz yapmış olduğumuz girişimler sonucunda tekrar işlerine geri dönecektir” sözleri akıllara çeşitli soru işaretleri getirirken Türkiye’nin en saygın şirketlerinin içerisinde yer alan Eren Enerji’nin seçim öncesi siyasi çekişmenin içerisine sokulması beldede tepkilere neden oldu. Eren Enerji geçmiş süreçte işten atılan personeller ile ilgili Muslu belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın bu işçilerin geri alınabilmesi için yapmış olduğu görüşmelerde, "Şirket politikamız ile ters düşen işçilerin, tekrar geri alınabilmeleri mümkün değildir" açıklamalarında bulunmuştu. 

Belde sakinleri, 'Madem AKP’nin bu işçileri geri aldırabilme gücü vardı da, neden uzunca süredir bu yönde hiçbir girişim yapmadılar. İnsanları oy malzemesi olarak görüp, insanların umutları ile oynamak iktidar partisine yakışıyor mu?' diyerek tepki gösterdiler.

Seçim öncesi belde de yaşanan bu spekülasyonlarla ilgili olarak Eren Enerji yöneticilerinin ne yönde açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.