Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seçime 10 gün kala 16 kat Kozlu’yu ve Ak Parti’yi sallayacak!

Kozlu 21.03.2019 - 15:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7566+ kez okundu.
 

Seçime 10 gün kala 16 kat Kozlu’yu ve Ak Parti’yi sallayacak!

  Mahkeme kararı ile iptal edilmesinin ardından, Belediye Meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun mahkeme kararına aykırı olarak yeniden gündeme gelmesine karşı çıktığı, Kozlu Belediyesi’nin çoğunluk doğrudan temin işlerini yapan Erim Berberoğlu’nun ortağı olduğu Kozlu şehir merkezindeki 16 katlı inşaat izni ile ilgili talep seçime 10 gün kala Ak Parti’yi ve Kozlu’yu sallayacak gibi görünüyor. İmar komisyonunun karar yazmamasına ve meclis üyelerinin çoğunluğunun karşı çıkmasına rağmen gündem maddesini Mart ayı son oturumunda meclise getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz özel yetkisini kullanarak, komisyondan geçmeyen maddeyi gündeme almış ve oylamaya sunmuştu.Oylamada 15 meclis üyesinden sadece 3 kişi ve Başkan Yılmaz maddeye evet oyu kullanmış ve madde ¼ (dörtte bir) azınlık oyu ile meclisten geçerek yeniden kabul edilmişti.  Bunun ardından ekonomik açıdan zor günler yaşayan ve birçok ödemenin iptal edildiği belediyeden Mart ayı meclisinin hemen sonrasında doğrudan teminci müteahhit Erim Berberoğluna 65 bin TL ödeme yapılması ve 16 Kat’a evet oyu kullanan meclis üyelerinin yakınlarının belediyeye taşeron işçi olarak işe alınacak olması kamuoyunda tepki ile karşılandı. Bir başka iddiaya göre Berberoğluna çıkartılan 65 bin TL, Berberoğlu’nun mahkeme tarafından iptal edilen 16 kat ruhsatına tekrar evet oyu vererek meclisten geçmesini sağlayan meclis üyelerine dağıtılmak üzere verildi. Gerçek yada değil seçime 10 gün kala kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen bu iddialar Ak Parti’de ve Kozlu’da deprem etkisi yaratır gibi görünüyor… 

 

Mahkeme kararı ile iptal edilmesinin ardından, Belediye Meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun mahkeme kararına aykırı olarak yeniden gündeme gelmesine karşı çıktığı, Kozlu Belediyesi’nin çoğunluk doğrudan temin işlerini yapan Erim Berberoğlu’nun ortağı olduğu Kozlu şehir merkezindeki 16 katlı inşaat izni ile ilgili talep seçime 10 gün kala Ak Parti’yi ve Kozlu’yu sallayacak gibi görünüyor.

İmar komisyonunun karar yazmamasına ve meclis üyelerinin çoğunluğunun karşı çıkmasına rağmen gündem maddesini Mart ayı son oturumunda meclise getiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz özel yetkisini kullanarak, komisyondan geçmeyen maddeyi gündeme almış ve oylamaya sunmuştu.Oylamada 15 meclis üyesinden sadece 3 kişi ve Başkan Yılmaz maddeye evet oyu kullanmış ve madde ¼ (dörtte bir) azınlık oyu ile meclisten geçerek yeniden kabul edilmişti. 

Bunun ardından ekonomik açıdan zor günler yaşayan ve birçok ödemenin iptal edildiği belediyeden Mart ayı meclisinin hemen sonrasında doğrudan teminci müteahhit Erim Berberoğluna 65 bin TL ödeme yapılması ve 16 Kat’a evet oyu kullanan meclis üyelerinin yakınlarının belediyeye taşeron işçi olarak işe alınacak olması kamuoyunda tepki ile karşılandı.

Bir başka iddiaya göre Berberoğluna çıkartılan 65 bin TL, Berberoğlu’nun mahkeme tarafından iptal edilen 16 kat ruhsatına tekrar evet oyu vererek meclisten geçmesini sağlayan meclis üyelerine dağıtılmak üzere verildi.

Gerçek yada değil seçime 10 gün kala kamuoyunun gündemine bomba gibi düşen bu iddialar Ak Parti’de ve Kozlu’da deprem etkisi yaratır gibi görünüyor… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.