Sitenin sağında bir giydirme reklam

AS TURİZMDEN VIP HİZMET

Ekonomi 21.03.2019 - 15:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7344+ kez okundu.
 

AS TURİZMDEN VIP HİZMET

Zonguldak’ta As Turizm ve Efe Tur Acentesi sahibi tarafından yapılan toplu taşıma işletmeciliğine Özcan kardeşler yeni bir boyut kazandırdı. Özcan Kardeşler As Turizm bünyesine kattıkları VIP araçlar ile 9 kişilik 16 kişilik 20 kişilik ve 27 kişilik VIP hizmet vermeye başladılar. Şirket Müdürü Ömer Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile VİP ayrıcalıklı taşıma hizmetlerinin Zonguldak halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.(BKH)

Zonguldak’ta As Turizm ve Efe Tur Acentesi sahibi tarafından yapılan toplu taşıma işletmeciliğine Özcan kardeşler yeni bir boyut kazandırdı.

Özcan Kardeşler As Turizm bünyesine kattıkları VIP araçlar ile 9 kişilik 16 kişilik 20 kişilik ve 27 kişilik VIP hizmet vermeye başladılar.

Şirket Müdürü Ömer Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile VİP ayrıcalıklı taşıma hizmetlerinin Zonguldak halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.