Sitenin sağında bir giydirme reklam

İNCİVEZ’DE BEKTAŞ COŞKUSU

Siyaset 17.03.2019 - 22:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7356+ kez okundu.
 

İNCİVEZ’DE BEKTAŞ COŞKUSU

Meşalelerle karşılandı.
Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş İncivez Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan mahalle sakinleri ile İncivez mahallesinde Lion Kafeteryada sabah kahvaltısında bir araya gelen Bektaş, coşku ve sevgi gösterileri içerisinde meşalelerle karşılandı.   Kahvaltı sonrası gerçekleştirilen slayt gösterileri eşliğinde 2019-2024 projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Bektaş, İncivez mahallesinin Kozlu sınırlarında kalan bir kısmı dahil Güney mahallesinin yoğun bir öğrenci nüfusuna sahip olduğunu, yaşanan su kesintileri dahil öğrencilerin ve vatandaşların tüm sorunlarını bildiğini ifade ederek, gerek Değirmenağzı içme suyu projesi, gerek Kozlu Sahil yolu-Güney Mahallesi bağlantı yolu projesi ile birlikte burada yaşayan vatandaşların sorunlarının tamamının çözüme kavuşturulacağını ve toplu taşımada atılacak adımlarla vatandaşların ucuz ve konforlu ulaşım hizmetine kavuşturulacağını dile getirdi. Projelerin tamamının kaynağının ve finansmanının hazır olduğunu, ilgili bakanlık ve kurumlar ile görüşmeleri aday olmadan yaptığını ifade eden Bektaş, hiçbir projesi olmayan sadece hamaset siyaseti yapan adaylara seçmenlerin 31 Martta gerekli dersi vereceklerine inandığını dile getirdi. Daha sonra Meclis Üyesi adayları ile birlikte İncivez Cami Derneğini ziyaret Bektaş,önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemde de cami ve okulların tüm ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanacağına vurgu yaptı.(BKH)
Meşalelerle karşılandı.

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş İncivez Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan mahalle sakinleri ile İncivez mahallesinde Lion Kafeteryada sabah kahvaltısında bir araya gelen Bektaş, coşku ve sevgi gösterileri içerisinde meşalelerle karşılandı.  

Kahvaltı sonrası gerçekleştirilen slayt gösterileri eşliğinde 2019-2024 projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Bektaş, İncivez mahallesinin Kozlu sınırlarında kalan bir kısmı dahil Güney mahallesinin yoğun bir öğrenci nüfusuna sahip olduğunu, yaşanan su kesintileri dahil öğrencilerin ve vatandaşların tüm sorunlarını bildiğini ifade ederek, gerek Değirmenağzı içme suyu projesi, gerek Kozlu Sahil yolu-Güney Mahallesi bağlantı yolu projesi ile birlikte burada yaşayan vatandaşların sorunlarının tamamının çözüme kavuşturulacağını ve toplu taşımada atılacak adımlarla vatandaşların ucuz ve konforlu ulaşım hizmetine kavuşturulacağını dile getirdi.

Projelerin tamamının kaynağının ve finansmanının hazır olduğunu, ilgili bakanlık ve kurumlar ile görüşmeleri aday olmadan yaptığını ifade eden Bektaş, hiçbir projesi olmayan sadece hamaset siyaseti yapan adaylara seçmenlerin 31 Martta gerekli dersi vereceklerine inandığını dile getirdi.

Daha sonra Meclis Üyesi adayları ile birlikte İncivez Cami Derneğini ziyaret Bektaş,önceki dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemde de cami ve okulların tüm ihtiyaçlarının Belediye tarafından karşılanacağına vurgu yaptı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.