Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAZ: BU DÜZEN DEĞİŞMELİ

Zonguldak 17.03.2019 - 22:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7168+ kez okundu.
 

YILMAZ: BU DÜZEN DEĞİŞMELİ

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Harun Yılmaz, aza adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Harun Yılmaz, aza adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. ‘Kararlıyız-Başaracağız’ sloganı ile kendisini Bahçelievler mahallesine hizmet etmeye adamış arkadaşları ile yola çıktıklarını dile getiren Yılmaz, 58 yıldır padişahlık gibi babadan oğla geçen bu düzenin değişmesi gerektiğini dile getirdi.   Yılmaz, Bahçelievler mahallesinin Zonguldak’ın en fazla nüfus yoğunluğuna sahip, en köklü mahallelerinin başında gelmesine rağmen, muhtarlık yönetimi açısından yıllarca ihmal edilmiş ve daha fazla gelişmesine imkan tanınmamış olmasının üzüntü verici olduğuna vurgu yaptı. 31 Mart’ta bu anlayışa son vereceklerini dile getiren Yılmaz, ekip arkadaşları ile birlikte her koşulda mahalle halkının emrinde olacaklarını ifade etti. Bahçelievler mahallesinde karanlık sokak bırakmayacaklarını, mahalle genelinde  merdivenlerin sakat ve yaşlılara hizmet edecek şekilde dizayn edileceğini, Üniversite öğrencilerinin sorunları ile ilgileneceklerini,okul aile birlikleri ile irtibatta olarak çocuklara daha yakın ve ilgili olacaklarını, Mahallenin temizliğine daha fazla özen gösterileceğini, Mahalle içerisinde bulunan spor salonunda eğitici, eğlendirici,bilgilendirici ve birleştirici çalışmalara öcülük edeceklerini,Sitespor’a sahip çıkacaklarını,İhtiyaç sahiplerine yardımcı olunacak etkinlikler düzenleyeceklerini ve Tapu konularında halka yardımcı olacaklarını projelerinin bazıları olarak açıklayan Yılmaz, Bahçelievler mahallesi sakinlerini 58 yıllık köhne anlayışa son vererek hizmet odaklı anlayışa pencere açmak için kendisine ve ekip arkadaşlarına destek vermeye çağırdı. Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Harun Yılmaz’ın ekip arkadaşları şu isimlerden oluşuyor; Aza Adayları:Aziz Buyurucu,Şermin Erdem Karakuş,Hasan İpek, Gülderen Turan, Kayhan Karakuş, Aygül Ateş,Yüksel Bina, Erkan Şen. (BKH)
Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Harun Yılmaz, aza adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Harun Yılmaz, aza adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

‘Kararlıyız-Başaracağız’ sloganı ile kendisini Bahçelievler mahallesine hizmet etmeye adamış arkadaşları ile yola çıktıklarını dile getiren Yılmaz, 58 yıldır padişahlık gibi babadan oğla geçen bu düzenin değişmesi gerektiğini dile getirdi.  

Yılmaz, Bahçelievler mahallesinin Zonguldak’ın en fazla nüfus yoğunluğuna sahip, en köklü mahallelerinin başında gelmesine rağmen, muhtarlık yönetimi açısından yıllarca ihmal edilmiş ve daha fazla gelişmesine imkan tanınmamış olmasının üzüntü verici olduğuna vurgu yaptı.

31 Mart’ta bu anlayışa son vereceklerini dile getiren Yılmaz, ekip arkadaşları ile birlikte her koşulda mahalle halkının emrinde olacaklarını ifade etti.

Bahçelievler mahallesinde karanlık sokak bırakmayacaklarını, mahalle genelinde  merdivenlerin sakat ve yaşlılara hizmet edecek şekilde dizayn edileceğini, Üniversite öğrencilerinin sorunları ile ilgileneceklerini,okul aile birlikleri ile irtibatta olarak çocuklara daha yakın ve ilgili olacaklarını, Mahallenin temizliğine daha fazla özen gösterileceğini, Mahalle içerisinde bulunan spor salonunda eğitici, eğlendirici,bilgilendirici ve birleştirici çalışmalara öcülük edeceklerini,Sitespor’a sahip çıkacaklarını,İhtiyaç sahiplerine yardımcı olunacak etkinlikler düzenleyeceklerini ve Tapu konularında halka yardımcı olacaklarını projelerinin bazıları olarak açıklayan Yılmaz, Bahçelievler mahallesi sakinlerini 58 yıllık köhne anlayışa son vererek hizmet odaklı anlayışa pencere açmak için kendisine ve ekip arkadaşlarına destek vermeye çağırdı.

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Harun Yılmaz’ın ekip arkadaşları şu isimlerden oluşuyor;

Aza Adayları:Aziz Buyurucu,Şermin Erdem Karakuş,Hasan İpek, Gülderen Turan, Kayhan Karakuş, Aygül Ateş,Yüksel Bina, Erkan Şen. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.