Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK KİME GÖNDERME YAPTI?

Kozlu 14.03.2019 - 21:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7429+ kez okundu.
 

BANK KİME GÖNDERME YAPTI?

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 200 işçi alacağı vaadinde bulunan bir başka adaya, ‘İnsanların umutları ile oyun oynamayın’ şeklinde gönderme yaptı.
BANK KİME GÖNDERME YAPTI? CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 200 işçi alacağı vaadinde bulunan bir başka adaya, ‘İnsanların umutları ile oyun oynamayın’ şeklinde gönderme yaptı. Bank’ın paylaşımı takipçileri arasında acaba hangi adaya gönderme yapıyor yorumlarına sebep oldu. İşte Bank’ın o paylaşımı; İNSANLARIN UMUTLARI İLE OYUN OYNAMAYIN.. Bir aday yaklaşık 200 kişiye iş sözü vermiş. Şimdi bu 200 arkadaşımız kimbilir ne hayaller kuruyor. Sayin arkadaşım önce siz mevcut çalışanlarımıza maaşları tam ve zamanında odeyin  Aylarca maaş ödemediğiniz zamanları bu insanlar unutmadı. 20 gün sonra unutacağínız bir sözü neden verip de vatandaşları umutlandiriyorsunuz. Yalan dolan bu kadar basit mi? İnsanları kandıralım umutlandıralım. İşimizi karşıya geçirelim. Bu kadar basit mi? İnsanların aklıyla alay etmeyin, yok yere de umutlandırmayın. Hele hele üç gün sonra kapıya koymak için boş yere de çalışan almayın. Bu insanların bakmakla yükümlü olduğu kişiler var. Kimsenin de tuzu sizin kadar kuru değil. Elbette iş üreteceğiz. Yatırımcılara istihdam kapıları açacağız. Ama önce yapın sonra söz verin. Daha önce o koltuklarda oturdunuz. Hangi işletmecinin önünü açtınız da iş imkânı sağladınız? Fabrika açtırmak istediniz de elinizi tutan mı oldu? Önce maaşlar tam ve zamanında ödenecek. Belediyenin bünyesinde Kozlulular çalışacak. İl dışında oturup belediyeden maaş almayacak. Banka kartlarını ceplerine koyup kimse bu memleketin evladının hakkını yemeyecek. Kozlu değişecek. Siyasetçiler de değişecek. Rant kalkacak. Rantçı kalkacak. Rant için siyaset yapan da kalkacak. Kozlu için hizmet için çalışılacak. Onun bunun adamı olmayacak. Halkın adamı olacak. Belediyeyi birilerinin ofisinden yönetmeyecek. 20 gün sonra Allah'ın izni vatandaşın takdiri ile tarih olacaksınız.
CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 200 işçi alacağı vaadinde bulunan bir başka adaya, ‘İnsanların umutları ile oyun oynamayın’ şeklinde gönderme yaptı.

BANK KİME GÖNDERME YAPTI?

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 200 işçi alacağı vaadinde bulunan bir başka adaya, ‘İnsanların umutları ile oyun oynamayın’ şeklinde gönderme yaptı.

Bank’ın paylaşımı takipçileri arasında acaba hangi adaya gönderme yapıyor yorumlarına sebep oldu.

İşte Bank’ın o paylaşımı;

İNSANLARIN UMUTLARI İLE OYUN OYNAMAYIN..
Bir aday yaklaşık 200 kişiye iş sözü vermiş. Şimdi bu 200 arkadaşımız kimbilir ne hayaller kuruyor.
Sayin arkadaşım önce siz mevcut çalışanlarımıza maaşları tam ve zamanında odeyin 
Aylarca maaş ödemediğiniz zamanları bu insanlar unutmadı. 20 gün sonra unutacağínız bir sözü neden verip de vatandaşları umutlandiriyorsunuz. Yalan dolan bu kadar basit mi?
İnsanları kandıralım umutlandıralım. İşimizi karşıya geçirelim.
Bu kadar basit mi?
İnsanların aklıyla alay etmeyin, yok yere de umutlandırmayın.
Hele hele üç gün sonra kapıya koymak için boş yere de çalışan almayın.
Bu insanların bakmakla yükümlü olduğu kişiler var. Kimsenin de tuzu sizin kadar kuru değil.
Elbette iş üreteceğiz.
Yatırımcılara istihdam kapıları açacağız.
Ama önce yapın sonra söz verin.
Daha önce o koltuklarda oturdunuz.
Hangi işletmecinin önünü açtınız da iş imkânı sağladınız?
Fabrika açtırmak istediniz de elinizi tutan mı oldu?
Önce maaşlar tam ve zamanında ödenecek.
Belediyenin bünyesinde Kozlulular çalışacak.
İl dışında oturup belediyeden maaş almayacak.
Banka kartlarını ceplerine koyup kimse bu memleketin evladının hakkını yemeyecek.
Kozlu değişecek.
Siyasetçiler de değişecek.
Rant kalkacak.
Rantçı kalkacak.
Rant için siyaset yapan da kalkacak.
Kozlu için hizmet için çalışılacak.
Onun bunun adamı olmayacak.
Halkın adamı olacak.
Belediyeyi birilerinin ofisinden yönetmeyecek.
20 gün sonra Allah'ın izni vatandaşın takdiri ile tarih olacaksınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.