Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE BAŞKANINDAN ESKİ ADAYA AĞIR SÖZLER

Kozlu 07.03.2019 - 15:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7127+ kez okundu.
 

İLÇE BAŞKANINDAN ESKİ ADAYA AĞIR SÖZLER

  Özdemir; ‘Davasına ihanet eden yalnız kalmaya mahkûmdur’ MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammed Özdemir adaylığı Yüksek seçim Kurulu (YSK) tarafından düşürülen MHP Kozlu Belediye Başkan adayı Murat Gülsever ve adaylık sürecinde yaşananlar ile ilgili Batı Karadeniz Haber Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Gülsever’in adaylığının düşürülmesindeki bütün sorumluluk ve ihmalin kendisine ait olduğunu ileri süren Özdemir, süreçle ilgili MHP teşkilatlarının son dakikaya kadar Gülsever’in arkasında durduğunu ancak adaylığı düştükten sonra Gülsever’in başka oluşumların içerisinde yer alarak süreçteki niyetini ortaya koyduğunu dile getirdi. Özdemir sözlerine şu şekilde devam etti; ‘Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever’in adaylığının YSK tarafından düşürülmesi ile ilgili basın kuruluşlarına göndermiş olduğu açıklamayı üzüntü ve hayretle okumuş bulunuyorum. Süreçle ilgili İl başkanımız ve teşkilatlarımıza yönelttiği suçlamalar tamamen kamuoyunu yanıltıcı gerçek dışı açıklamalardır. Gülsever’in adaylığının düşürülmesi sürecinde partimiz yöneticilerinin herhangi bir kusuru ya da ihmali yoktur. Bütün kusur ve ihmal kendi sorumsuzluğundan ibarettir. Bu durum partimizi seçim sürecinde zor duruma sokmuştur. Buna rağmen güçlü teşkilat yapımızla süreci devam ettirmekte ve yolumuza teşkilatımız tarafından belirlenen Emine Bozkurt Ulupınar arkadaşımızla devam etmekteyiz. Murat Gülsever’in adaylık sürecinde partimiz yöneticileri ve teşkilatlarımız arkasında dimdik durup kendisine sahip çıkmasına rağmen, kendisi adaylığı düştükten sonra yeni çıkan aday arkadaşımızın arkasında durmayarak davasına ihanet etmiş, dava adamı olmadığını göstermiştir. Başka partilerle dirsek temasına girerek partimizi zor durumda bırakacağını sanan Gülsever’e kendisini davasına adayan partili arkadaşlarımız prim vermemiştir. Buradan şu anlaşılmalıdır ki;  ‘Davasına ihanet eden yalnız kalmaya mahkûmdur’. MHP kendisini davasına adamış ülkücü kadın arkadaşımız Emine Bozkurt Ulupınar ile Kozlu’da yaşanan bu süreçten daha da güçlü çıkacaktır. Murat Gülsever ile ilgili MHP’den ihraç süreci başlatılmış olup, kendisinin istifa ettiği söylemlerinin bir anlam ifade etmediğini de belirtmek isterim.’dedi.(BKH)

 

Özdemir; ‘Davasına ihanet eden yalnız kalmaya mahkûmdur’

MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammed Özdemir adaylığı Yüksek seçim Kurulu (YSK) tarafından düşürülen MHP Kozlu Belediye Başkan adayı Murat Gülsever ve adaylık sürecinde yaşananlar ile ilgili Batı Karadeniz Haber Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Gülsever’in adaylığının düşürülmesindeki bütün sorumluluk ve ihmalin kendisine ait olduğunu ileri süren Özdemir, süreçle ilgili MHP teşkilatlarının son dakikaya kadar Gülsever’in arkasında durduğunu ancak adaylığı düştükten sonra Gülsever’in başka oluşumların içerisinde yer alarak süreçteki niyetini ortaya koyduğunu dile getirdi.

Özdemir sözlerine şu şekilde devam etti;

‘Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever’in adaylığının YSK tarafından düşürülmesi ile ilgili basın kuruluşlarına göndermiş olduğu açıklamayı üzüntü ve hayretle okumuş bulunuyorum. Süreçle ilgili İl başkanımız ve teşkilatlarımıza yönelttiği suçlamalar tamamen kamuoyunu yanıltıcı gerçek dışı açıklamalardır. Gülsever’in adaylığının düşürülmesi sürecinde partimiz yöneticilerinin herhangi bir kusuru ya da ihmali yoktur. Bütün kusur ve ihmal kendi sorumsuzluğundan ibarettir. Bu durum partimizi seçim sürecinde zor duruma sokmuştur. Buna rağmen güçlü teşkilat yapımızla süreci devam ettirmekte ve yolumuza teşkilatımız tarafından belirlenen Emine Bozkurt Ulupınar arkadaşımızla devam etmekteyiz. Murat Gülsever’in adaylık sürecinde partimiz yöneticileri ve teşkilatlarımız arkasında dimdik durup kendisine sahip çıkmasına rağmen, kendisi adaylığı düştükten sonra yeni çıkan aday arkadaşımızın arkasında durmayarak davasına ihanet etmiş, dava adamı olmadığını göstermiştir. Başka partilerle dirsek temasına girerek partimizi zor durumda bırakacağını sanan Gülsever’e kendisini davasına adayan partili arkadaşlarımız prim vermemiştir. Buradan şu anlaşılmalıdır ki;  ‘Davasına ihanet eden yalnız kalmaya mahkûmdur’. MHP kendisini davasına adamış ülkücü kadın arkadaşımız Emine Bozkurt Ulupınar ile Kozlu’da yaşanan bu süreçten daha da güçlü çıkacaktır. Murat Gülsever ile ilgili MHP’den ihraç süreci başlatılmış olup, kendisinin istifa ettiği söylemlerinin bir anlam ifade etmediğini de belirtmek isterim.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.