Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ’TAN EMEKSİZ’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Kozlu 07.03.2019 - 15:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8027+ kez okundu.
 

BEKTAŞ’TAN EMEKSİZ’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

  Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Bir süre Kooperatif Başkanı Turan Emeksiz ile sohbet ederek, esnafın sorunları ve kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alan Bektaş, başkan Emeksiz’e, ‘Başarılı yönetiminiz ile kooperatifin onurunu kurtardınız’ diyerek iltifat etti. Başkan Emeksiz’in Kooperatif tarafından dolmuşçu esnafına 500 bin TL’ye kadar araç destek kredisi verildiği bilgisini alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bektaş, göreve geldiklerinde Kozlu’da dolmuş işletmeciliği yapan şoför esnafına yönelik projelerinden bahsetti. Halk Otobüsü İşletmesinin ihalesini yenilemeyerek Kozlu-Zonguldak Dolmuş hattının Kozlulu dolmuşçulara verileceğini dile getiren Bektaş, ‘Bu vesile ile bütün mahallelerdeki vatandaşlarımız direkt evinin önünden Zonguldak’a gitme fırsatına sahip olmuş olacak. Bu süreçte esnaf Kefaalet kredi Kooperatifimize de büyük görevler düşecek.Dolmuşçu esnafı arkadaşlarımız araçlarını yenileyerek halkımıza lüks modern araçlarla hizmet edecek’ şeklinde sözlerini sürdürdü. Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, Ak Parti Adayı Bektaş ve ekip arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’da seçim sürecinin birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, Kozlu’ya hizmet edecek herkese şahsı adına şükran duyacağını ifade etti. Başkan Emeksiz bu süreçte Bektaş ve ekip arkadaşlarına başarı dileklerini dile getirdi.(BKH)

 

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kozlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Bir süre Kooperatif Başkanı Turan Emeksiz ile sohbet ederek, esnafın sorunları ve kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi alan Bektaş, başkan Emeksiz’e, ‘Başarılı yönetiminiz ile kooperatifin onurunu kurtardınız’ diyerek iltifat etti. Başkan Emeksiz’in Kooperatif tarafından dolmuşçu esnafına 500 bin TL’ye kadar araç destek kredisi verildiği bilgisini alan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bektaş, göreve geldiklerinde Kozlu’da dolmuş işletmeciliği yapan şoför esnafına yönelik projelerinden bahsetti. Halk Otobüsü İşletmesinin ihalesini yenilemeyerek Kozlu-Zonguldak Dolmuş hattının Kozlulu dolmuşçulara verileceğini dile getiren Bektaş, ‘Bu vesile ile bütün mahallelerdeki vatandaşlarımız direkt evinin önünden Zonguldak’a gitme fırsatına sahip olmuş olacak. Bu süreçte esnaf Kefaalet kredi Kooperatifimize de büyük görevler düşecek.Dolmuşçu esnafı arkadaşlarımız araçlarını yenileyerek halkımıza lüks modern araçlarla hizmet edecek’ şeklinde sözlerini sürdürdü.

Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, Ak Parti Adayı Bektaş ve ekip arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’da seçim sürecinin birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, Kozlu’ya hizmet edecek herkese şahsı adına şükran duyacağını ifade etti. Başkan Emeksiz bu süreçte Bektaş ve ekip arkadaşlarına başarı dileklerini dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.