Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK, KOZLU’YU KADINLARLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kozlu 07.03.2019 - 15:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6689+ kez okundu.
 

BANK, KOZLU’YU KADINLARLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.  CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, il Başkanı Hakkı Güney ve bazı İl yöneticilerinin de katıldığı kahvaltı programında CHP adayı Bank 31 Mart’tan sonra Kozlu’yu kadınlarla birlikte yönetme sözü verdi. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Bank ,CHP'li kadınlara çalışmalara verdikleri katkı ve emeklerden ötürü teşekkür etti., Bank, seçimin Kozlu'da kazanılacağını ama son günlerde daha sıkı çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise Kozlu'da CHP İlçe Örgütü ile birlikte seçim çalışması tecrübelerinin olduğunu vurgularken, CHP'nin Kozlu'da önde olduğunu ama rehavete kapılmadan daha fazla çalışmak gerektiğini ifade etti. Cengiz Bank'ın aday olduğunda Kozlu'da saydam ve dürüst bir yönetim kuracağına söz verdiğini belirten Yavuzyılmaz, Kozlu'ya sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağının dikileceğini söyledi. Katılımcılar kahvaltıdan sonra toplu fotoğraf çektirerek sohbet ettiler. (BKH)

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, il Başkanı Hakkı Güney ve bazı İl yöneticilerinin de katıldığı kahvaltı programında CHP adayı Bank 31 Mart’tan sonra Kozlu’yu kadınlarla birlikte yönetme sözü verdi.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Bank ,CHP'li kadınlara çalışmalara verdikleri katkı ve emeklerden ötürü teşekkür etti., Bank, seçimin Kozlu'da kazanılacağını ama son günlerde daha sıkı çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise Kozlu'da CHP İlçe Örgütü ile birlikte seçim çalışması tecrübelerinin olduğunu vurgularken, CHP'nin Kozlu'da önde olduğunu ama rehavete kapılmadan daha fazla çalışmak gerektiğini ifade etti. Cengiz Bank'ın aday olduğunda Kozlu'da saydam ve dürüst bir yönetim kuracağına söz verdiğini belirten Yavuzyılmaz, Kozlu'ya sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağının dikileceğini söyledi. Katılımcılar kahvaltıdan sonra toplu fotoğraf çektirerek sohbet ettiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.