Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülsever: Hiçbir pazarlık yapmadan listemi hazırladım

Siyaset 24.02.2019 - 13:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6881+ kez okundu.
 

Gülsever: Hiçbir pazarlık yapmadan listemi hazırladım

‘‘Benim için tecrübesiz diyorlar. Onlardan biri iki dönem başkanlık yapmış doğru ama nasıl yapmış? Kozlu'nun hali ortada. Kozlu'nun beş yıl daha kaybedecek zamanı yok. “
‘‘Benim için tecrübesiz diyorlar. Onlardan biri iki dönem başkanlık yapmış doğru ama nasıl yapmış? Kozlu'nun hali ortada. Kozlu'nun beş yıl daha kaybedecek zamanı yok. “ Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever, Topbaşı Merkez Mahallesi Şanlı kıraathanesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.  Yoğun katılımın olduğu toplantıda vatandaşlar mahallenin sorunlarını Başkan Adayı Murat Gülsever’ e iletti. Kozlu’nun daha iyi bir ilçe olması için destek isteyen Gülsever, “ kiminizin evlâdı, kiminizin kardeşiyim 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek almak için buradayız. Mahallelerin sorunlarını çok iyi bilen biriyim. Çok farklı projelerimizde var. Ekibimiz çok güzel. Hiçbir pazarlık yapmadan listemi hazırladım. Hiç bir rant pazarlık yapılmadan hepinizin tanıdığı kişiler listemizde. Çıkar menfaat beklentimiz yok. En büyük sorunumuz su. En pahalı suyu biz kullanıyoruz. İçilebilir ve ucuz su kullanacağız. Ulaşım konusunda vatandaşımız mağdur durumda. Bildiğiniz gibi özel bir firma işletmeciliği yapıyor. Bunu belediye bünyesine katarak makul bir fiyat ile vatandaşımızın ulaşım yönünde rahatlamasını sağlayacağız. Biz Kozlu'nun düzgün yönetilmesine ihtiyacı olduğu için aday olduk. Rantın adamı değil, halkın adamı olmak için buradayım. Bizler yapamayacağımızın hiç bir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Benim için tecrübesiz diyorlar. Onlardan biri iki dönem başkanlık yapmış doğru ama nasıl yapmış Kozlu'nun hali ortada. Kozlu'nun beş yıl daha kaybedecek zamanı yok. “ dedi.
‘‘Benim için tecrübesiz diyorlar. Onlardan biri iki dönem başkanlık yapmış doğru ama nasıl yapmış? Kozlu'nun hali ortada. Kozlu'nun beş yıl daha kaybedecek zamanı yok. “

‘‘Benim için tecrübesiz diyorlar. Onlardan biri iki dönem başkanlık yapmış doğru ama nasıl yapmış? Kozlu'nun hali ortada. Kozlu'nun beş yıl daha kaybedecek zamanı yok. “

Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever, Topbaşı Merkez Mahallesi Şanlı kıraathanesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 


Yoğun katılımın olduğu toplantıda vatandaşlar mahallenin sorunlarını Başkan Adayı Murat Gülsever’ e iletti. Kozlu’nun daha iyi bir ilçe olması için destek isteyen Gülsever, “ kiminizin evlâdı, kiminizin kardeşiyim 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde destek almak için buradayız. Mahallelerin sorunlarını çok iyi bilen biriyim. Çok farklı projelerimizde var. Ekibimiz çok güzel. Hiçbir pazarlık yapmadan listemi hazırladım. Hiç bir rant pazarlık yapılmadan hepinizin tanıdığı kişiler listemizde. Çıkar menfaat beklentimiz yok. En büyük sorunumuz su. En pahalı suyu biz kullanıyoruz. İçilebilir ve ucuz su kullanacağız. Ulaşım konusunda vatandaşımız mağdur durumda. Bildiğiniz gibi özel bir firma işletmeciliği yapıyor. Bunu belediye bünyesine katarak makul bir fiyat ile vatandaşımızın ulaşım yönünde rahatlamasını sağlayacağız. Biz Kozlu'nun düzgün yönetilmesine ihtiyacı olduğu için aday olduk. Rantın adamı değil, halkın adamı olmak için buradayım. Bizler yapamayacağımızın hiç bir şeyin sözünü vermeyeceğiz. Benim için tecrübesiz diyorlar. Onlardan biri iki dönem başkanlık yapmış doğru ama nasıl yapmış Kozlu'nun hali ortada. Kozlu'nun beş yıl daha kaybedecek zamanı yok. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.