Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bank: Kozlu Belediyesi’ni 15 yıldır AKP yönetiyor!

Siyaset 23.02.2019 - 22:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8057+ kez okundu.
 

Bank: Kozlu Belediyesi’ni 15 yıldır AKP yönetiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank ev toplantılarına devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank ev toplantılarına devam ediyor. Katıldığı toplantılarda buluştuğu mahalle sakinlerine Kozlu’da Sosyal Belediyeciliği hayata geçirmek için göreve talip olduğunu dile getiren CHP adayı Bank, başarılı bir yönetimi için iktidar partisinin adayına oy verin söyleminin vatandaşı aldatmaya yönelik bir söylem olduğunu dile getirerek, 15 yıldır AKP iktidarının adayları tarafından yönetilen Kozlu Belediyesinin durumunun içler acısı olduğunu, bunun aksine CHP tarafından yönetilen Zonguldak’ın Merkez, Çaycuma, Alaplı gibi ilçelerinin çok başarılı olduğunu bunu da halkın taktir ettiğini ifade etti. Göreve geldikten sonra CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile Kozlu Belediyesi’ne hak ettiği saygınlığı kazandıracağına dair vatandaşlara söz veren Bank, ‘Önemli olan iktidar yada muhalefet’in adayı olmak değil, önemli olan, zihniyet, önemli olan yönetim anlayışı.Bizim yönetim anlayışımızda yandaşa rant değil, devletin imkanlarını ve kaynaklarını halka hizmet ve eşit paylaştırmak var’ şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank ev toplantılarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank ev toplantılarına devam ediyor.

Katıldığı toplantılarda buluştuğu mahalle sakinlerine Kozlu’da Sosyal Belediyeciliği hayata geçirmek için göreve talip olduğunu dile getiren CHP adayı Bank, başarılı bir yönetimi için iktidar partisinin adayına oy verin söyleminin vatandaşı aldatmaya yönelik bir söylem olduğunu dile getirerek, 15 yıldır AKP iktidarının adayları tarafından yönetilen Kozlu Belediyesinin durumunun içler acısı olduğunu, bunun aksine CHP tarafından yönetilen Zonguldak’ın Merkez, Çaycuma, Alaplı gibi ilçelerinin çok başarılı olduğunu bunu da halkın taktir ettiğini ifade etti.

Göreve geldikten sonra CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile Kozlu Belediyesi’ne hak ettiği saygınlığı kazandıracağına dair vatandaşlara söz veren Bank, ‘Önemli olan iktidar yada muhalefet’in adayı olmak değil, önemli olan, zihniyet, önemli olan yönetim anlayışı.Bizim yönetim anlayışımızda yandaşa rant değil, devletin imkanlarını ve kaynaklarını halka hizmet ve eşit paylaştırmak var’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.