Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başdanışman Alagöz’ün acı günü

Devrek (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 20:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8017+ kez okundu.
 

Başdanışman Alagöz’ün acı günü

Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz babaannesini kaybetti.
 Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz babaannesini kaybetti.  Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ikamet eden babaannesi Ayten Alagöz’ü kaybetti. 83 yaşında vefat eden Ayten Alagöz üç çocuk annesi ve 5 torun sahibiydi. Ayten Alagöz’ün cenazesi Merkez Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Düzenlenen cenaze namazına Alagöz’ün çok sayıda yakını ve seveni katıldı.
Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz babaannesini kaybetti.

 Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz babaannesini kaybetti. 

Ticaret Bakanlığı Başdanışmanı Cihat Alagöz Zonguldak'ın Devrek ilçesinde ikamet eden babaannesi Ayten Alagöz’ü kaybetti. 83 yaşında vefat eden Ayten Alagöz üç çocuk annesi ve 5 torun sahibiydi.
Ayten Alagöz’ün cenazesi Merkez Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi. Düzenlenen cenaze namazına Alagöz’ün çok sayıda yakını ve seveni katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.