Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK ASKERİ TEPE’DE SADECE SEÇMENİN DEĞİL ÇOCUKLARINDA SEVGİSİNİ KAZANDI

Kozlu 17.02.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7780+ kez okundu.
 

BANK ASKERİ TEPE’DE SADECE SEÇMENİN DEĞİL ÇOCUKLARINDA SEVGİSİNİ KAZANDI

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, eşi Derya Bank ve CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ile kalabalık bir partili grup ile Askeri Tepe Mevkii'ni ziyaret etti. Daha önce esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Cengiz Bank bu sefer de ev ev gezerek kendisini ve amaçlarını anlattı. Bu ziyaretlerinde yoğun bir ilgiye maruz kalan Bank'a vatandaşlar şikâyetlerini ilettiler. Bir vatandaşın Bank'ın elinden tutarak "bakın başkanım bu yol aylardır bitmedi. İş yerimizden çok belediyeye gider olduk. Kimse ilgilenmiyor. Biz oylarımızı hep mevcutlara vermiştik. Koskoca belediyeyi bitirdiler şu yolu bitiremediler. Sağdan soldan duyuyoruz belediyenin 300 milyona yakın borcu varmış. İnanılacak gibi değil. Geçenlerde haberlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 360 milyon civarı borcu olduğunu öğrendim. Yahu Kozlu Büyükşehir oldu da bizim mi haberimiz yok. Hani bana 300 milyonun harcandığı yeri gösterin. Bizim kapımıza asla gelmesinler. Başkan olduktan sonra bizi tanımayacak kişilerle bizim işimiz yok" demesi üzerine Bank, "Bizler de farkındayız. Kozlu'da yanlış giden işler var. Bizler bu yanlışı düzeltmeye adayız. Haktan hukuktan adaletten yanayız. Biz Kozlumuzu ve belediyemizi kurtarmaya geliyoruz" dedi. CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank  Askeri Tepe Mevkii'nde ziyaretlerini sürdürürken bir grup çocuğa rastladı. Eşi Derya Bank ile birlikte çocukların yanına giden Bank çocuklara derslerini sordu. Bir süre çocuklarla sohbet eden Bank, "peki şimdi nereye gidiyorsunuz?" diye sordu. Çocuklar, "bakkala çikolata almaya" deyince Bank, "peki o zaman çikolatalar benden. Ama bir şartla o da derslerinizi çok çalışın ve okuldan başka bir şeye kafanızı takmayın" dedi. Çocuklardan söz alan Bank her bir çocuğa harçlık vererek bakkala gönderdi.(BKH)

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, eşi Derya Bank ve CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ile kalabalık bir partili grup ile Askeri Tepe Mevkii'ni ziyaret etti.

Daha önce esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Cengiz Bank bu sefer de ev ev gezerek kendisini ve amaçlarını anlattı. Bu ziyaretlerinde yoğun bir ilgiye maruz kalan Bank'a vatandaşlar şikâyetlerini ilettiler.

Bir vatandaşın Bank'ın elinden tutarak "bakın başkanım bu yol aylardır bitmedi. İş yerimizden çok belediyeye gider olduk. Kimse ilgilenmiyor. Biz oylarımızı hep mevcutlara vermiştik. Koskoca belediyeyi bitirdiler şu yolu bitiremediler. Sağdan soldan duyuyoruz belediyenin 300 milyona yakın borcu varmış. İnanılacak gibi değil. Geçenlerde haberlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 360 milyon civarı borcu olduğunu öğrendim. Yahu Kozlu Büyükşehir oldu da bizim mi haberimiz yok. Hani bana 300 milyonun harcandığı yeri gösterin. Bizim kapımıza asla gelmesinler. Başkan olduktan sonra bizi tanımayacak kişilerle bizim işimiz yok" demesi üzerine Bank, "Bizler de farkındayız. Kozlu'da yanlış giden işler var. Bizler bu yanlışı düzeltmeye adayız. Haktan hukuktan adaletten yanayız. Biz Kozlumuzu ve belediyemizi kurtarmaya geliyoruz" dedi.

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank  Askeri Tepe Mevkii'nde ziyaretlerini sürdürürken bir grup çocuğa rastladı. Eşi Derya Bank ile birlikte çocukların yanına giden Bank çocuklara derslerini sordu. Bir süre çocuklarla sohbet eden Bank, "peki şimdi nereye gidiyorsunuz?" diye sordu. Çocuklar, "bakkala çikolata almaya" deyince Bank, "peki o zaman çikolatalar benden. Ama bir şartla o da derslerinizi çok çalışın ve okuldan başka bir şeye kafanızı takmayın" dedi. Çocuklardan söz alan Bank her bir çocuğa harçlık vererek bakkala gönderdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.