Sitenin sağında bir giydirme reklam

16 Kat yine mecliste !

Kozlu 08.02.2019 - 18:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6943+ kez okundu.
 

16 Kat yine mecliste !

Kozlu Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu 4 Şubat 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın başkanlık ettiği oturumda 10 gündem maddesi görüşüldü. Yoklama ve açılışın ardından saygı duruşuna müteakip, bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantıya Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Erşen Baloğlu,Halil Ardıç, CHP’li meclis üyesi Ali Salcı, İyi Partili Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci ve bağımsız meclis üyesi Bekir Atalay katılmadı. Şubat ayı Meclis Toplantısı birinci oturumuna damga vuran iki adet imar değişikliği talebi vardı. Bunlardan bir tanesi gündemin 4’üncü maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 27.08.2018 tarihli ve 9543/2257 sayılı Merkez Mahallesi 62 ada 71 parsel ile ilgili imar komisyonu raporu görüşülerek oy çokluğu ile 10 kat ticaret +konut alanı olarak karara bağlandı. Gündemin 10’uncu maddesi olan ve kamuoyunda uzun zamandan beri  oldukça fazla yankılar yaratan şehir merkezindeki 4 ada 48 parsel ile ilgili daha önce 16 kat ruhsat verilen ve ruhsatı mahkeme kararı ile iptal edilen Erim Berberoğlu’nun ortak olduğu inşaata ait 30.01.2019 tarihli ve 1103/301 sayılı  ‘itiraz’ talebi oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.    Kamuoyu 8 Ocak 2019 günü gerçekleştirilecek olan Şubat ayı meclis toplantısı ikinci oturumunda oylaması yapılacak komisyon raporunu merakla beklemeye başladı. Gündemin tahsis ve kullanım hakları ile ilgili diğer maddeleri oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.(BKH)

Kozlu Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu 4 Şubat 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın başkanlık ettiği oturumda 10 gündem maddesi görüşüldü.

Yoklama ve açılışın ardından saygı duruşuna müteakip, bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıya Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Erşen Baloğlu,Halil Ardıç, CHP’li meclis üyesi Ali Salcı, İyi Partili Meclis Üyesi Hüdai Dökmeci ve bağımsız meclis üyesi Bekir Atalay katılmadı.

Şubat ayı Meclis Toplantısı birinci oturumuna damga vuran iki adet imar değişikliği talebi vardı.

Bunlardan bir tanesi gündemin 4’üncü maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 27.08.2018 tarihli ve 9543/2257 sayılı Merkez Mahallesi 62 ada 71 parsel ile ilgili imar komisyonu raporu görüşülerek oy çokluğu ile 10 kat ticaret +konut alanı olarak karara bağlandı.

Gündemin 10’uncu maddesi olan ve kamuoyunda uzun zamandan beri  oldukça fazla yankılar yaratan şehir merkezindeki 4 ada 48 parsel ile ilgili daha önce 16 kat ruhsat verilen ve ruhsatı mahkeme kararı ile iptal edilen Erim Berberoğlu’nun ortak olduğu inşaata ait 30.01.2019 tarihli ve 1103/301 sayılı  ‘itiraz’ talebi oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.   

Kamuoyu 8 Ocak 2019 günü gerçekleştirilecek olan Şubat ayı meclis toplantısı ikinci oturumunda oylaması yapılacak komisyon raporunu merakla beklemeye başladı.

Gündemin tahsis ve kullanım hakları ile ilgili diğer maddeleri oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.