Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA ARZULANAN SİYASİ REKABET

Siyaset 08.02.2019 - 17:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7325+ kez okundu.
 

KOZLU’DA ARZULANAN SİYASİ REKABET

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Kozlu’da iki Siyasi Parti’nin Belediye Başkan adayının sosyal medyadaki diyaloğu görenlere, ‘İşte Kozlu’da arzulanan siyasi rekabet böyle olmalı’ dedirtti. Saadet Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Samet Tuna Güngör’ün sosyal medya hesabında partisinin seçim bürosuna dair yaptığı paylaşıma, CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank’ın, ‘Samet kardeşim hayırlı olsun. Başarılar diliyorum’ şeklindeki yorumuna karşılık, Güngör’ün, ‘Cengiz Bank bey teşekkür ediyorum, bende sizlere başarılar dilerim’ şeklindeki cevabı, Kozlu’da huzur ve sukunet içerisinde bir seçim süreci geçirmeyi arzulayan vatandaşlar tarafından taktir ve beğeni ile karşılandı. Vatandaşlar bu diyaloğun tüm siyasetçilere örnek olması temennisinde bulundular.(BKH)

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Kozlu’da iki Siyasi Parti’nin Belediye Başkan adayının sosyal medyadaki diyaloğu görenlere, ‘İşte Kozlu’da arzulanan siyasi rekabet böyle olmalı’ dedirtti.

Saadet Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Samet Tuna Güngör’ün sosyal medya hesabında partisinin seçim bürosuna dair yaptığı paylaşıma, CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank’ın, ‘Samet kardeşim hayırlı olsun. Başarılar diliyorum’ şeklindeki yorumuna karşılık, Güngör’ün, ‘Cengiz Bank bey teşekkür ediyorum, bende sizlere başarılar dilerim’ şeklindeki cevabı, Kozlu’da huzur ve sukunet içerisinde bir seçim süreci geçirmeyi arzulayan vatandaşlar tarafından taktir ve beğeni ile karşılandı. Vatandaşlar bu diyaloğun tüm siyasetçilere örnek olması temennisinde bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.