Sitenin sağında bir giydirme reklam

HİKMET SİNAN’IN ACI GÜNÜ

Kozlu 08.02.2019 - 17:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7139+ kez okundu.
 

HİKMET SİNAN’IN ACI GÜNÜ

Kozlu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Hikmet Sinan’ın babası Mustafa Sinan  vefat etti. Merhum Mustafa Sinan, 5 Şubat Salı günü İhsaniye Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Kozlu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Hikmet Sinan’ın babası Mustafa Sinan vefat etti. Merhum Mustafa Sinan rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Merhum Mustafa Sinan, İhsaniye Camiinde dün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında dualarla toprağa verildi. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, bazı STK başkan ve temsilcileri, işadamları, esnaflar, akraba ve dostları Sinan Ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.(BKH)

Kozlu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Hikmet Sinan’ın babası Mustafa Sinan  vefat etti. Merhum Mustafa Sinan, 5 Şubat Salı günü İhsaniye Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Kozlu Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Hikmet Sinan’ın babası Mustafa Sinan vefat etti. Merhum Mustafa Sinan rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Merhum Mustafa Sinan, İhsaniye Camiinde dün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında dualarla toprağa verildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank, bazı STK başkan ve temsilcileri, işadamları, esnaflar, akraba ve dostları Sinan Ailesini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.