Sitenin sağında bir giydirme reklam

VEDA KAHVALTISI

Zonguldak 08.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6973+ kez okundu.
 

VEDA KAHVALTISI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 6 Şubat Çarşamba günü Zonguldak’taki basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu. Bir nevi veda kahvaltısı olarakta nitelendirilen basın toplantısında Akdemir görev süresi boyunca yaptıklarından ve yapmayı isteyip de yapamadığı hizmetlerden bahsetti. Zonguldak Belediyesi olarak hizmetleri gerçekleştirirken çağdaş, sosyal belediyecilik ve eşitlik değerlerini odak noktası olarak aldıklarını dile getiren Akdemir konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren , ilkelerimizden asla taviz vermeden dürüst akılcı, bilimsel yaklaşımlarımızla Zonguldak’ımız için en iyisini sunmaya çalıştık.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çağdaş,geleceğe doğru emin adımlarla, ilk günkü heyecanımızı yitirmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin coğrafi konumu itibariyle zor ve engebeli bir şehir.Coğrafi zorluklara aldırmadan tüm ekibimizle birlikte kentimizin dinamiklerini en iyi şekilde kullanmayı öngören plan ve  projelerimiz ile halkımızın hizmetinde olduk olmaya da devam ediyoruz.’ Göreve geldikten sonra gerçekleştirdikleri alt yapı çalışmaları ile kentin geleceğine dönük kalıcı yatırımlar gerçekleştirdiklerini de dile getiren Akdemir, ‘bu süreçte aldığımız tüm tepkilere rağmen, çok önemli bir yatırımı gerçekleştiren belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum.’dedi. Görev süresi içerisinde belediyenin araç ve makine parkınıda yenileyerek geliştirdiklerini ifade eden Akdemir, Belediyeyi kiralık araç kullanmaktan kurtarıp, kendi araçlarını kullanır hale getirmenin de haklı gururunu yaşadığını ifade etti. Kendi görev süresi içerisinde bütün personelin maaş ve ikramiyelerinin düzenli olarak hesaplarına yattığını ve bunu bazı belediyeler gibi reklam malzemesi yapmadıklarını dile getiren Akdemir, gerçekleştirdiği diğer projeler hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmedi. Uğur Mumcu kavşağının yapılan kavşak düzenlemesi ile şehrin trafiğini rahatlattığını dile getiren Başkan Akdemir, en çok gurur duyduğu projelerin başında atık su arıtma tesisi geldiğini vurguladı.(BKH)

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 6 Şubat Çarşamba günü Zonguldak’taki basın mensupları ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Bir nevi veda kahvaltısı olarakta nitelendirilen basın toplantısında Akdemir görev süresi boyunca yaptıklarından ve yapmayı isteyip de yapamadığı hizmetlerden bahsetti.

Zonguldak Belediyesi olarak hizmetleri gerçekleştirirken çağdaş, sosyal belediyecilik ve eşitlik değerlerini odak noktası olarak aldıklarını dile getiren Akdemir konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren , ilkelerimizden asla taviz vermeden dürüst akılcı, bilimsel yaklaşımlarımızla Zonguldak’ımız için en iyisini sunmaya çalıştık.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çağdaş,geleceğe doğru emin adımlarla, ilk günkü heyecanımızı yitirmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Şehrimizin coğrafi konumu itibariyle zor ve engebeli bir şehir.Coğrafi zorluklara aldırmadan tüm ekibimizle birlikte kentimizin dinamiklerini en iyi şekilde kullanmayı öngören plan ve  projelerimiz ile halkımızın hizmetinde olduk olmaya da devam ediyoruz.’

Göreve geldikten sonra gerçekleştirdikleri alt yapı çalışmaları ile kentin geleceğine dönük kalıcı yatırımlar gerçekleştirdiklerini de dile getiren Akdemir, ‘bu süreçte aldığımız tüm tepkilere rağmen, çok önemli bir yatırımı gerçekleştiren belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum.’dedi.

Görev süresi içerisinde belediyenin araç ve makine parkınıda yenileyerek geliştirdiklerini ifade eden Akdemir, Belediyeyi kiralık araç kullanmaktan kurtarıp, kendi araçlarını kullanır hale getirmenin de haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

Kendi görev süresi içerisinde bütün personelin maaş ve ikramiyelerinin düzenli olarak hesaplarına yattığını ve bunu bazı belediyeler gibi reklam malzemesi yapmadıklarını dile getiren Akdemir, gerçekleştirdiği diğer projeler hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmedi.

Uğur Mumcu kavşağının yapılan kavşak düzenlemesi ile şehrin trafiğini rahatlattığını dile getiren Başkan Akdemir, en çok gurur duyduğu projelerin başında atık su arıtma tesisi geldiğini vurguladı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.