Sitenin sağında bir giydirme reklam

KINALI KUZULAR DUALARLA YOLCU EDİLDİ

Kozlu 01.02.2019 - 12:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7280+ kez okundu.
 

KINALI KUZULAR DUALARLA YOLCU EDİLDİ

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kozlu İlçesinde Askere gidecek olan gençler için Program düzenledi. Programda Kuran-ı Kerim ve ilahiler okunarak askere gidecek olan gençler ve görev başındaki askerler İçin dua edildi.Kozlu belediye başkanı Yılmaz Kozlu İlçesinde askere gidecek olan gençler için hazırlattığı ‘’ASKER ÇANTASI’’nı gençlere hediye etti.Başkan Kerim Yılmaz Yaptığı Konuşmada; ‘‘Türk Milletinin en önemli özelliklerinden birisi askerliktir. Vatan borçlarından en güzel ve en anlamlı borç Askerlik borcudur. Asker ocağına da Peygamber Ocağı denir. Bu yüzden askerlik kıymetlidir. Bir de askerliğin bizde çok ulvi ve müstesna bir yeri vardır. Bizim milletimiz haricinde, dünyada evlatlarını peygamber ocağına düğünle, eğlenceyle yollayan bir başka millet göremeyiz. Askere giden gençlerimizin hiç şüphesi olmasın. Annesi, babası, kardeşi, eşi; biz var olduğumuz müddetçe onlar bizlere emanettir. Belediye olarak Askere gidecek olan Gençlerimiz için Mevlit Programı düzenleyerek Gençlerimizin Hayır Duaları ile Kazasız Belasız Vatani Görevlerini yapmaları bizlerin can ve mal Güvenliği için mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Dua ettik. Allah Tüm Askerlerimizi Ülkemizi Birliğimizi İslam Alemini Korusun. Gençlerimiz için ‘’ASKER ÇANTASI’’ Hazırlatarak onların Vatan görevlerini yerine getirirken bizi hatırlamalarını istedik. Evlatlarımıza hayırlı teskereler diliyorum. Gülerek gitsinler Gülerek gelsinler. Aileri tebrik ediyorum böyle bir Evlatlar yetiştirdikleri için ’’ dedi.Programa Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut Ak parti ilçe başkanı Ahmet Gören Belediye başkan yardımcısı Şükrü Altuntaş Ak parti Zonguldak il Kadın kolları başkanı Züleyha Yazıcı Ak Parti Kozlu İlçe Kadın kolları başkanı Şennur Danış Ak Parti Kozlu belediye başkan adayı Ali Bektaş ve 26 tane askere gidecek olan genç aileleri ile birlikte katıldı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kozlu İlçesinde Askere gidecek olan gençler için Program düzenledi. Programda Kuran-ı Kerim ve ilahiler okunarak askere gidecek olan gençler ve görev başındaki askerler İçin dua edildi.
Kozlu belediye başkanı Yılmaz Kozlu İlçesinde askere gidecek olan gençler için hazırlattığı ‘’ASKER ÇANTASI’’nı gençlere hediye etti.
Başkan Kerim Yılmaz Yaptığı Konuşmada; ‘‘Türk Milletinin en önemli özelliklerinden birisi askerliktir. Vatan borçlarından en güzel ve en anlamlı borç Askerlik borcudur. Asker ocağına da Peygamber Ocağı denir. Bu yüzden askerlik kıymetlidir. Bir de askerliğin bizde çok ulvi ve müstesna bir yeri vardır. Bizim milletimiz haricinde, dünyada evlatlarını peygamber ocağına düğünle, eğlenceyle yollayan bir başka millet göremeyiz. Askere giden gençlerimizin hiç şüphesi olmasın. Annesi, babası, kardeşi, eşi; biz var olduğumuz müddetçe onlar bizlere emanettir. Belediye olarak Askere gidecek olan Gençlerimiz için Mevlit Programı düzenleyerek Gençlerimizin Hayır Duaları ile Kazasız Belasız Vatani Görevlerini yapmaları bizlerin can ve mal Güvenliği için mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Dua ettik. Allah Tüm Askerlerimizi Ülkemizi Birliğimizi İslam Alemini Korusun. Gençlerimiz için ‘’ASKER ÇANTASI’’ Hazırlatarak onların Vatan görevlerini yerine getirirken bizi hatırlamalarını istedik. Evlatlarımıza hayırlı teskereler diliyorum. Gülerek gitsinler Gülerek gelsinler. Aileri tebrik ediyorum böyle bir Evlatlar yetiştirdikleri için ’’ dedi.
Programa Kozlu İlçe Müftüsü Şevket Bulut Ak parti ilçe başkanı Ahmet Gören Belediye başkan yardımcısı Şükrü Altuntaş Ak parti Zonguldak il Kadın kolları başkanı Züleyha Yazıcı Ak Parti Kozlu İlçe Kadın kolları başkanı Şennur Danış Ak Parti Kozlu belediye başkan adayı Ali Bektaş ve 26 tane askere gidecek olan genç aileleri ile birlikte katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.